Recomandari ALIMENTE care opresc CADEREA PARULUI si il regenereaza

Ce sa mananci pentru a impiedica parul sa cada. Alimente recomandate pentru regenerarea parului cu tendinte de cadere atat la barbati cat si la femei. Cum sa opresti caderea parului prin alimentatie sanatoase.

1) Algele impotriva caderii parului Un studiu recent a dezvăluit că suplimentele care conțin alge ajută la oprirea căderii părului.

Nu doar că parul nu mai cade, dar devine și mai bogat, mai gros. Un alt beneficiu al consumului de alge este și faptul că te scapă de mătreață și alte probleme neplacute ale scalpului.

2) Nucile și semințele bune impotriva stoparii caderii parului. Unele dintre cele mai promițătoare cercetări privind împiedicarea căderii părului la femei a fost publicat în ianuarie 2015, în Jurnalul de Dermatologie Cosmetică.

alimente recomandate impotriva caderii parului

Subiecții din studiu au primit un supliment nutrițional conținând in compozitie acizi grași omega-3 și omega-6 și antioxidanți, timp de 6 luni.

Rezultatele au fost pozitive în proporție covârșitoare: dupa 6 luni, 90% dintre subiecti au raportat o reducere a caderii parului, 86% au raportat o ameliorare a cresterii parului, iar 87% au raportat un fir mai gros.

Pentru a obține rezultate similare, mâncați nuci și semințe bogate în omega-3 și omega-6, cum ar fi nucile, semințele de in și uleiurile: de strugure, de floarea-soarelui și de susan.

3) Spanacul eficient in prevenirea caderii parului. În urma unui studiu, s-a constatat că femeile cu deficit de vitamina D2 sunt mai predispuse la căderea părului.

De aceea, ele trebuie să adauge spanac în dietă, fiindcă este bogat în fier și vitamina C, care ajută la absorbția corectă a fierului.

Serviți salată de spanac, cu ouă și ciuperci, pentru a vă asigura că nu vă va mai cădea părul.
MAI POTI CITI