Parfum SIMONA HALEP Her Story pareri forum: un parfum Avon la pret bun si miros captivant de iris

Parerile de pe forumuri despre parfumul Simonei Halep, HER STORY by Avon, sunt in marea lor majoritate pozitive si exprima surpriza si increderea consumatorilor care isi exprima multumirea si anticiparea legata de acest parfum de campioana.

Simona Halep este protagonista unei aparitii de impact pe piata romaneasca de parfumuri pentru femei.

În ceea ce privește noul parfum Simona Halep, acesta are în componență floare de iris, piper roz și patchouli.

Cât despre preț, se pare că parfumul HER STORY s-ar invarti undeva în jurul sumei de 50 de lei.


pareri parfum simona halep her story avon


Trecand in echipa Avon de curand, Simonei Halep i s-a oferit oportunitatea de a avea propriul sau parfum, care se va numi "Her Story" si va fi lansat publicitatii joi, 6 februarie.

Data oficiala de la care parfumul Simonei Halep va putea fi cumparat in magazine va fi 8 martie 2020, tocmai de Ziua Femeii.

Parfumul Simonei Halep se va numi ”Her Story” și va fi produs de către firma de cosmetice Avon, notează Eurosport.

Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri”, a anunțta Simona Halep.

Halep a adăugat: ”Parfumul Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”.

Simona Halep se alatura in acest mod femeilor care au curajul de a-si spune povestea de viata cu voce tare alaturi de AVON. Totodata, ea devine si imaginea noului parfum „Her Story” lansat cu ocazia zilei de 8 martie.

Prima apariție a Simonei ca Ambasador Avon va fi pe coperta ediției din februarie 2020 a broșurii Avon, unde sunt prezentate noutățile brandului pentru luna dedicată celebrării femeilor din întreaga lume.
MAI POTI CITI