MARIO FRESH biografie. Wiki Mario Fresh un artist care vrea sa fie vedeta la Asia Express

Vezi care este biografia MARIO FRESH și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Mario Fresh . Cele mai frumoase poze cu MARIO FRESH le gasiti pe pagina lui de Instagram @goldenboymario

Conform biografiei Mario Fresh este partenerul de echipă al lui Alex Velea în competiția Asia Express, cei doi fiind buni prieteni dinaintea concursului de la Antena 1.

Din wiki-ul personal aflam ca Mario Fresh (pe numele real Mario Galatan) are varsta de 20 de ani și este un artist deosebit de apreciat de tânăra generație.

Mario Fresh a devenit celebru în anul 2014, mentorul său fiind Alex Velea.

mario fresh biografie varsta inaltime zodie instagram

În acel an, Velea si Mario au scos piesa impreuna „Am rămas cu gândul la tine”, care l-a propulsat pe Mario direct în topurile muzicale din Romania.

Artistul și-a făcut debutul în muzică mult mai devreme însă, din vremea când era copil.

La varsta de numai șase ani, a primit premiul întâi atât la Festivalul Cerbul de Aur Junior, cât și la Festivalul Mamaia Copiilor.

In anul 2011 Mario Frsh reușea performanța de a ajunge în semifinală la 'Românii au talent'.

Mai mult, el a participat la Exatlon în anul 2019.

De mai bine de trei ani, Mario Fresh formează un cuplu cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Povestea de iubire care a evoluat rapid, cei doi având numeroase planuri de viitor împreună.

Chiar dacă în prezent adolescenții au o relație la distanță, fiica Andreei Esca plecând în toamna lui 2018 la studii în Marea Britanie, acest lucru nu pare să afecteze sentimentele de cuplu.
MAI POTI CITI