ELMIPLANT Hyaluronic GOLD pareri forumuri: volumul feței este refăcut și tonusul îmbunătățit

Sa ne facem o parere despre crema Elmiplant Hyaluronic Gold, o crema de noapte cu acid hyaluronic apreciata pozitiv in comentariile despre produse cosmetice cu efect de umplere a ridurilor.

Recenziile despre crema Elmiplant Hyaluronic Gold apreciaza in primul rand eficienta acesteia in atenuarea naturala a ridurilor.

Pe timpul nopții, regenerarea celulară atinge cea mai mare intensitate. Astfel, cu un mic ajutor dat de crema de noapte Hyaluronic Gold, poți sporii această performanță obținând beneficii uimitoare pentru tenul tău. Nu uita să folosești toate produsele din gamă pentru o acțiune combinată și cele mai bune rezultate​.

pareri forum crema antirid elmiplant hyaluronic gold


Crema de noapte HYALURONIC GOLD, cu formulă inovatoare este îmbogățită cu:BOOSTER HIALURONIC: 30 de milioane de capsule de hialuronic, acid hialuronic de umplere, acid hialuronic cu greutate moleculară mică, stimulator de acid hialuronic & colagen toate sunt incluse în formula pentru umplerea ridurilor, redefinirea conturului feței & revigorarea tenului.

PROTEINE AURII: Polipeptidele din Orez & Mazăre cresc sinteza de acid hialuronic pentru efect de umplere a ridurilor și reduc petele pigmentare & decolorările pentru un ten luminos și reîntinerit!

Imediat după utilizarea cremei Elmiplant Hyaluronic Gold de noapte Tenul capătă imediat un aspect reîntinerit; 60%.

Rezultate după 1 lună de utilizare a cremei antirird de noapte Elmiplant Hyaluronic Gold::

a) Volumul tenului este refăcut

b) Lungimea si  suprafața ridurilor sunt reduse

c) Tonusul pielii, petele pigmentare sunt reduse

d) Elasticitatea pielii este îmbunătățita

Descoperă gama de îngrijire a tenului HYALURONIC GOLD, aliatul tău pentru a arăta cât mai bine în fiecare zi.
MAI POTI CITI