DIETA cu LAMAI este periculoasa daca este urmată pe o perioadă lunga de timp

ATENTIE! Nutritionistii sunt de parere ca dieta cu lămâi nu este pentru oricine şi nu trebuie urmată pe o perioadă lungă de timp!

Este foarte adevarat ca urmand dieta cu lamai se obţin rezultate spectaculoase, însă acest regim de slabie trebuie urmată cu mare grijă.

Lămâile au un continut mare de vitamina C şi întăresc sistemul imunitar, dar ele au şi un efect spectaculos asupra digestiei.

Lamaile stimulează tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea toxinelor din corp, de aceea ea este adesea un ingredient des folosit de către persoanele care vor să slăbească.

pareri dieta cu apa plata si lamaie periculoasa daca e tinuta mult timp


Dietă de slabire cu lamai a fost creată de Stanley Burroughs, in urma cu 50 de ani. 

Creata pentru a curăţa corpul de toxine, dieta cu lamai are şi puterea de a reduce din greutate, deşi nu acesta a fost scopul pentru care a fost inventată iniţial.

Dieta cu lamaie se ţine maxim 10 zile. În tot acest timp, nu vei consuma nimic solid, numai 6-12 pahare de apă cu lămâie şi ceaiuri laxative.

Pentru a prepara apa cu lămâie ai nevoie de:

a) 2 linguri cu suc de lămâie proaspăt stors

b) 300 mililitri de apă plată

c) 2 linguriţe cu sirop de arţar organic

d) un vârf cu cuţit cu piper Cayenne pudră un vârf cu cuţit cu piper Cayenne pudră

Dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de sucul de lamaie, trebuie să consumi un litru de apă plată în care se amestecă două linguriţe cu sare de mare fara iod.

Apoi, pe parcursul zilei, se consumă între 6-12 pahar cu suc de lămâie de fiecare dată când simţi că îţi este foame. De asemenea, poţi să consumi şi ceai de mentă neîndulcit, dacă simţi nevoia.
MAI POTI CITI