Codruţa Filip biografia viitoarei sotiii a lui Valentin Sanfira. Cine este Codruţa Filip si ce varsta are.

Vezi care este biografia Codruţa Filip și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Codruţa Filip. Cele mai frumoase poze ale  Codruţa Filip le gasiti pe pagina ei de Instagram @codrutaelenafilip

Wiki monden: Nunta Codruţei Filip si a lui Valentin Sanfira Nunta va fi pe 10 octombrie 2020.

Conform biografiei Codruța Filip, are varsta de 24 de ani, s-a născut în Tătăruși, însă locuiește la Iași.

Frumoasa Codruța Filip a terminat Liceul Pedagogic „Vasile Lupu”, apoi a urmat studiile Facultății de Drept în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.


Codruța Filip a urmat un master în Drept European, la aceeași universitate.

Blonda Codruța Filip este manechin la Kasta Morreli și cântăreață la trupa Codree, însă meseria sa este cea de jurist.

De pe pagina ei de Facebook deducem că marea pasiune a Codruței Filip nu este dreptul, ci cântatul și se pare că se și pricepe la asta.

Colaborarea cu compozitorul Victor Lavric i-a adus Codruței Filip faima națională la fel și participarea sa în calitate de concurent la emisiune „X Factor” unde din păcate a reușit să obțină doar doi de „Da”.

Valentin Sanfira și viitoarea sa soție Codruța Elena Filip, din Iași, și-au ales deja nașii, un cuplu cu trei copii din București și își organizează minuțios fiecare detaliu al celei mai importante zi din viața lor.

"M-am îndrăgostit de ea într-o secundă, este o fată frumoasă și simplă!", a mărturisit Valentin Sanfira care a povestit că atunci când a privit-o și-a spus în gând "Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!".
MAI POTI CITI