CASTIGATORI Concurs masina BMW i3 ORANGE PREPAY 2020 sau 8 salarii de 12.000 euro

Conform regulamentului, concursul Orange Prepay "Bucuria e mai mare cu cât premiul e mai tare" la care poti castiga o masina electrica BMW i3 se desfasoara in perioada 3 februarie – 31 martie 2020.

Pentru fiecare reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit a cartelei Orange PrePay ești înscris automat în tombolă pentru super premii.

Lista câștigătorilor concursului Orange PrePay BMW i3 va fi afișată online pe www.orange.ro/prepay/premii-reincarcare/ după înmânarea premiilor.

Extragerile castigatorilor concursului Orange masina electrica BMW i3 se vor efectua între 1 – 7 aprilie 2020, conform regulamentului, astfel:

castigatori concurs orange prepay masina electrica bmw i3


1. Pentru premiile zilnice se vor extrage câte un câștigător și 4 rezerve pentru fiecare premiu, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în intervalul 00:00:01 – 23:59:59 al zilei respective.

2. Pentru premiile bisăptămânale se vor extrage câte un câștigător și 4 rezerve pentru fiecare premiu, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în săptămâna respectivă.

3. Pentru premiile săptămânale se vor extrage câte un câștigător și 4 rezerve pentru fiecare premiu, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în săptămâna respectivă.

4. Pentru premiul final se vor extrage un câștigător și 4 rezerve, dintre clienții care au realizat cel puțin o reîncărcare cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit în perioada campaniei.

Toți participanții care au efectuat minim o reîncărcare în toată perioada campaniei promoționale Orange PrePay 2020 se califică la tragerea la sorți unde se poate câștiga o mașină electrică BMW i3.

Toți participanții la tombola Orange PrePay 2020 care au efectuat o reîncărcare în cursul unei săptămâni din campania promoțională se califică la tragerea la sorți unde se pot câștiga unul dintre cele 8 salarii anuale în valoare de 12.000 euro fiecare, câte un premiu pentru fiecare săptămână de campanie;
MAI POTI CITI