Castigatori concurs KINDER Pingui 2020 castiga un voucher pentru o excursie la Zoo Berlin

Conform regulamentul concursului Kinder Pingui 2020 de pe site-ul www.kinder.com/aventuraPingui tombola cu premii Kinder Pingui te pregateste de aventura! se desfasoara pana in data de 29 februarie 2020.

Lista tuturor castigatorilor premiilor concursului Kinder Pingui te pregateste de aventura! 2020 si a premiilor castigate de acestia se va publica online pe www.kinder.com/aventuraPingui intr-o sectiune special dedicata acestei promotii, in termen de aproximativ 30 de zile lucratoare de la data validarii acestora.

Premiile concursului Kinder Pingui 2020 vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.kinder.com/aventuraPingui.
castigatori concurs kinder pingue 2020 excursie zoo berlin

Pentru ca un Participant sa poata participa la prezenta Campanie si sa aiba sanse sa intre in posesia unuia dintre premiile acordate in cadrul prezentei Campanii, acesta

- trebuie sa cumpere unul sau mai multe Produse participante la Campanie, in orice combinatie, , in valoare totala de minimum 10 lei, specificat(e) pe acelasi bon fiscal, cu conditia ca, printre produsele achizitionate, sa se regaseasca minimum un produs Kinder Pingui, indiferent de ambalaj sau sortiment.

- sa acceseze Site-ul Campaniei www.kinder.com/ro/ro/xp/aventurapingui/ si sa completeze in mod corect si complet formularul de inregistrare in Campanie, cu datele personale solicitate (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail - completarea acestor date fiind obligatorie pentru inscrierea valabila in Campanie), si sa inscrie cu aceasta ocazie numarul si data bonului fiscal aferent achizitionarii Produselor Participante.

Premiile care se pot castiga la concursul Kinder Pingui 2020 sunt:

- 87 x Kit de Aventura (compus dintr-un troller in forma de pinguin marca Cuties and Pals + un rucsac in forma de pinguin marca Cuties and Pals + un Atlas pentru copii "Sub Pamant. Sub Ape, editura Humanitas)

- 1 x Set compus dintr-un voucher pentru o excursie la Zoo Berlin + un Atlas pentru copii "Sub Pamant.Sub Ape", editura Humanitas
MAI POTI CITI