BLIND DATE rezumatul telenovelei mexicane Cita a ciegas cu Victoria Ruffo si Sofia Garza

Pe 23 februarie 2020 la postul TV Pro 2 are premiera celei mai recente telenovele a cunoscutei actrițe Victoria Ruffo, comedia romantică „Blind Date" aka „Cita a ciegas", difuzată în Mexic in 2019.

Conform rezumatului BLIND DATE, in centrul poveștii se află Lucia (Sofia Garza - 18 septembrie 1987), un vlogger a cărei viață depinde de părerea oamenilor, mama ei, Maura (Victoria Ruffo), fiind cel mai aprig critic al ei. 

Deoarece sora ei, Marina, urmează să se căsătorască, Lucia are la dispoziție 258 de zile pentru a slăbi, pentru a-și schimba imaginea și pentru a-și găsi un iubit.

Nu de alta, dar Maura nu ar vrea ca ea să participe la nuntă singură și îmbrăcată în negru.

Încercările Luciei de a-și găsi bărbatul visurilor, dar și tachinările mamei ei vor stârni cu siguranță râsul telespectatorilor.

rezumat telenovela blind date toate episoadele la pro 2


În alte roluri din telenovela BLIND DATE apar Arturo Peniche, Gonzalo Peña și Itahisa Machado.

Actrița Sofia Garza (care s-a îngrășat 10 kilograme pentru rolul din telenovela Blind Date) a mai jucat în serialele „Sense8", „Paquita la del Barrio" și „Atrapada".

Victoria Ruffo (nascuta pe data de  31.05.1961 ) a avut succes pe micile ecrane cu rolurile din telenovele precum „Amazoanele: Lupta pentru fericire', „Cununa de lacrimi' sau „Triumful Dragostei'.

Victoria Ruffo a suferit pentru faptul ca tatal ei s-a recasatorit si a avut alti copii fara sa o anunte de planurile sale.

Dupa divort mama ei s-a ocupat de ea si surorile ei, ea lucra la o agentie imobiliara si se ocupa si cu ghicitul in carti.

Victoria crede in ezoterism, de aceea de cate ori cumpara o revista sau un ziar se uita mai intai la pagina horoscopului.
MAI POTI CITI