VIRUSUL din CHINA 2020 SIMPTOME si TRATAMENT

Noi stiri despre coronavirusul 2019-nCoV din China aparut in 2020 arata ca sursa infectiei ar fi SERPII.

Lucru lesne de inteles daca tinem seama ca in China carnea de sarpe este delicatesa si se vinde in mare piete inclusiv in piata en-gros Huanan din Wuhan.

Virusul 2019-nCoV din China SIMPTOME

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a lansat îndrumări pentru profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la simptomele virusului din China.

Potrivit CDC, o persoană ar putea fi în pericol dacă are urmatoare simptome vizibile ale unei infectii virale:
wiki virusul din china tratament si simptome infectie la copii si adulti

1) Febra și simptome ale bolilor cailor respiratorii inferioare, cum ar fi tuse sau dificultăți de respirație, după o călătorie la Wuhan sau daca au avut un contact strâns cu cineva care era bolnav și acum este investigat privind infectia cu virusul din China în ultimele două săptămâni.

2) Febra sau simptomele unei boli ale cailor respiratorii inferioare după ce persoana a avut contact strâns în ultimele două săptămâni cu cineva care a fost confirmat că are virusul 2019-nCoV.

CDC-ul a definit „contactul apropiat” ca fiind la aproximativ 2 metri ”în camera sau in zona de îngrijire” a unei persoane cu coronavirus pentru o perioadă îndelungată, fără îmbrăcăminte de protecție adecvată sau „având contact direct cu secreții infecțioase” ale unei persoane infectate cu virusul din China fără haine de protecție.

Virusul din China 2020 tratament

Pana in prezent NU exista niciun tratament specific pentru bolnavii diagnosticati cu coronavirusul 2019-nCoV din China.

Preventia este momentan singurul lucru pe care il puteti face pentru a nu fi infectati cu periculosul virus chinezesc provenit de la serpi.

Incercați să evitați contactul cu persoanele care prezintă simptome similare cu cele ale pneumoniei sau ale răcelii obișnuite, cum ar fi tuse sau un nas care curge.

Nu atingeti ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare.

Spălați-vă frecvent pe mâini cu apă și săpun și frecați cel puțin 20 de secunde.

Folosiți produsele de igienizare pe bază de alcool atunci când este posibil.

Evitați piețele de animale și animalele.
MAI POTI CITI