PLATESTE factura ROSAL la PAYPOINT. Pareri pozitive pe forumuri.

Serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup pot fi plătite în cel mai apropiat magazin partener PayPoint România. 

Noutatea li se adresează tuturor consumatorilor din București, Cluj, Giurgiu, Urziceni, Ploiești, dar și din regiunile rurale din județul Prahova în care compania de salubritate Rosal Grup își desfășoară activitatea.

La începutul lui compania PayPoint România anunță parteneriatul cu Rosal Grup, una dintre cele mai mari companii de salubrizare din România, în vederea reducerii timpului de plată al facturilor de salubritate pentru toți beneficiarii serviciilor Rosal.

Plata facturilor Rosal nu a fost niciodată mai simplă. 


plateste factura rosal de salubritate la paypoint fara comisioane

Tot ce trebuie să facă clientul este să se prezinte cu factura de salubritate în oricare dintre magazinele partenere PayPoint.

Vânzătorul scanează codul de bare existent pe factură, încasează numerarul și eliberează chitanța.

Un serviciu accesibil, sigur și rapid.

ATENTIE! NU se percepe comision la plata facturii Rosal la PayPoint, iar clientul nu are obligatia de a achizitiona alte articole din magazinul partener.

Pe lângă achitarea facturilor pentru serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup, clienții pot efectua la partenerii PayPoint și alte plăți, precum: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.
MAI POTI CITI