Pareri CUTIE START CURĂ CU PASTURA Apiland apreciata pe forumurile de detoxifiere naturala

Pe forumurile de detoxifiere naturala Cutia Strat Cura cu Pastura Apiland este un produs apicol primit cu pareri pozitive care exprima multumirea fata de eficienta acestui supliment natural pentru starea de sanatate a organismului.

Conform prospectului, pastura este un detoxifiant natural foarte eficient, având efect hepatoprotector. Dozele de păstură sunt foarte practice, ușor de administrat și le poți lua cu tine oriunde mergi.

Pastura este polenul fermentat de către albine, în condițiile naturale ale stupului. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară.
cutie apiland cu pastura pareri forumuri detox natural

Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură!

Păstura este un bio-stimulator natural bogat în fitohormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active.

Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime, face din pastura de albine un detoxifiant natural foarte eficient.

Păstura de albine este recomandată în dieta detox şi, mai ales, dacă ai afecţiuni digestive, de la constipaţie cronică, enterocolite sau colite de fermentaţie până la tranzit intestinal dereglat sau boli ale colonului.

Potrivit informatiilor din prospect, beneficiile principale ale curii cu pastura de albine sunt:

- Ajută la detoxifierea organismului
- Protejează ficatul și tubul digestiv
- Previne și ajută în tratarea bolilor hepatice
- Reface flora intestinală
- Reduce colesterolul din sânge
- Previne şi tratează anemiile
- Întăreşte sistemul imunitar.

VERIFICA AICI PRETURILE

Mod de administrare Cutie Strat Cura cu Pastura

Pentru rezultate optime, se recomandă consumul de păstură în cure de minim 6 săptămâni, dar aceasta poate fi consumată tot timpul anului, fără restricții.

Doza uzuală este:

Copii: 1 linguriță (3g) /zi

Adulți: 1 lingură (5-10g) /zi

Recomandăm consumul de produse apicole copiilor după vârsta de 1 an.

Cel puțin o cură anuală cu polen sau păstură este recomandată tuturor oamenilor sănătoși sau care suferă de diferite afecțiuni, indiferent de vârstă, ca o sursă inegalabilă de confort fizic și psihic, de viață lungă și sănătoasă!
MAI POTI CITI