INSCRIERI RAMAN cu TINE Antena 1: un show de întâlniri provocator cu FEMEI care isi cauta BARBATUL visat

S-a dat drumul la inscrieri pe casting.a1.ro. pentru RAMAN cu TINE show de dating la ANTENA 1 prezentat de Liviu Vraciu.

Conform regulamentului, 20 de femei își caută bărbatul visurilor în acest nou show care va începe, în curând, la Antena 1.

Râmân cu tine este un quizz-show de dating, provocator și plin de surprize, în care 20 de femei cu atitudine, care au propriile așteptări și dorințe de la bărbatul pe care îl vor alături, încearcă să-și găsească partenerul visat.
regulament inscieri concurenti raman cu tine casting antena 1

Rămân cu tine este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. 20 de doamne și domnișoare care știu exact ce vor de la un tip își pot găsi partenerul mult visat prin intermediul acestui show.

Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste hopuri', să iasă la o întâlnire.

În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, emisiunea TV de dating Take me out a fost realizata aproape pe tot mapamondul,  bucurându-se de mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Din mai mulți potențiali parteneri, fiecare doamnă sau domnișoară va alege cu cine dorește să rămână.

Concurentele de la RAMAN cu TINE vor fi ajutate în acest demers de Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului Râmân cu tine.
MAI POTI CITI