Dictionar de VISE: Ce inseamna daca VISEZI persoana iubita interpretari si talmaciri

Interpretari ale viselor in care apare iubitul tau conform dictionarului de talmacire a viselor de noapte

Daca visezi ca te casatoresti cu iubitul tau, poate insemna dorinta ta puternica de stabilitate, insa, pe de alta parte, poate avea si o semnificatie negativa.

Daca te visezi tu mireasa sau pe el mire, este semn rau prevestitor de boala grea sau accident grav. In simbolistica autohtona, mireasa aduce ghinion sau chiar moarte.

Daca visezi ca iubitul tau moare, nu trebuie sa te sperii, caci in popor se spune ca „i-a murit moartea”, deci nicidecum nu are conotatia din vis, ci mai degraba una pozitiva.

interpretari ce inseamna cand iti visezi iubitul

Este posibil sa prevesteasca o noua etapa in relatie, poate o logodna sau poate o despartire. Acest vis poate simboliza si inhibarea propriei personalitati si dorinta de schimbare la acest nivel.

Daca visezi ca te certi cu iubitul tau si suferi, se poate traduce ca o manifestare a unei frici interioare si o nevoie de imbunatatire a comunicarii dintre voi.

Un vis erotic cu iubitul tau poate simboliza o refulare, chiar o necesitate sexuala reprimata. Ar trebui sa discuti mai mult cu iubitul tau pe aceasta tema si sa vezi ce anume va lipseste la acest capitol.

Daca visezi ca iubitul te insala, cu siguranta nu asta se intampla si in realitate, ci este o manifestare a unei dorinte sexuale reprimate de-a ta.

Se mai poate talmacii si faptul ca aveti valori diferite si, prin urmare, luati decizii diametral opuse.

Daca visezi ca ai un alt iubit decat cel din viata reala, este semn ca iti doresti mai mult de la actuala relatie, iar daca il visezi pe fostul iubit, este semn ca actuala relatie nu te multumeste.

Daca te afli la inceputul relatiei si iti visezi iubitul, este cat se poate de normal. Entuziasmul puternic si dorinta se rasfrang si asupra subconstientului, iar acesta creeaza visul.

Un vis profund in care iti apare iubitul poate descifra ceea ce simti tu pentru el, modul in care tu il percepi sau ce asteptari ai de la acesta. 

Este important sa gasesti o corelatie a simbolurilor din vis cu viata reala, caci astfel vei putea intelege mai multe despre tine, despre acea latura nevazuta a ta, pe care cu siguranta nici tu nu o cunosti prea bine.

ATENTIE! In vis se pot manifesta, conturate sub diverse forme, atat bucuriile, cat si fricile tale.
MAI POTI CITI