DIANA DUMITRESCU biografie, iubiti, divort, Instagram și Facebook

Vezi care este biografia DIANA DUMITRESCU (varsta de 36 ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are DIANA DUMITRESCU Cele mai frumoase poze ale  Dianei Dumitrescu le gasiti pe pagina ei de Instagram @dianaidumitrescu

Conform wiki-ului biografic vedeta Diana Dumitrescu s-a născut la data de 30 septembrie 1983, în orașul Constanța.

Diana Dumitrescu a urmat liceul la „George Călinescu”, secția limbi moderne, după care a fost îndrumată de mama sa să studieze la Universitatea „Ovidius”, Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru.

diana dumitrescu biografie sot divort

foto www.instagram.com/dianaidumitrescu

Primul contact cu scena Diana Dumitrescu l-a avut în anul doi de facultate, când a jucat în spectacolul „Paparudele”, apoi în al treilea an – în piesa de teatru „Chirița la băi”.

Deoarece în CV-ul său menționa că urmează facultatea de Teatru, Diana Dumitrescu a fost invitată la castingul pentru unul din rolurile serialului “Păcatele Evei”, în vara anului 2005. După ce l-a câștigat, părinții fetei au luat decizia de a se muta la București.

In următorii ani Diana Dumitrescu a jucat în calitate de protagonistă și antagonistă în telenovelele: “Iubire ca în filme”, “Războiul Sexelor”, “Regina”, “Aniela”, “Iubire și onoare”, “Pariu cu viața” și “Îngeri pierduți”.

Dupã o binemeritatã pauzã din industrie, în care viața i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute și apreciate tinere actrițe din România se pregãtește pentru o revenire în forțã pe micile ecrane, în calitate de gazdã a celui mai iubit reality show matrimonial.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia sã o urmãreascã pentru prima oarã în rolul de prezentator al unui reality show.

In 2013 după şase ani de relaţie şi aproape patru ani de mariaj pe care i-ar fi împlinit în luna august, Diana Dumitrescu  şi Ducu Ion au ales să meargă pe căi diferite.

Erau doi străini şi isi căutau fericirea. Ce doi s-au înţeles bine cât timp au muncit împreună. Când n-au mai avut aşa mult de muncă, si-au dat seama că au două vieţi diferite şi că nu se mai întâlneam la mijloc. Nu erau compatibili.

În data luna septembrie 2018, Diana Dumitresacu s-a căsătorit pentru a doua oară cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care avea deja o relație de câțiva ani.

Pe 15 septembrie 2019 actrița Diana Dumitrescu a născut un băiețel perfect sănătos pentru care a ales deja și numele. Acesta a fost botezat Carol Anton. Nu a lăsat să scape nicio informație din spital și a anunțat totul abia după ce s-a externat.
MAI POTI CITI