CREDIT FERRATUM.ro pareri forum imprumuturi rapide pana la 1.400 lei fara cont bancar

Parerea consumatorilor despre imprumutul rapid FERRATUM fara cont bancar extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre  ferratum credit cu buletinul, ferratum credit prin sms, ferratum românia ifn sa log in inregistrare:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ferratum Romania ofera imprumuturi rapide cuprinse intre 200 si 1.400 lei care se pot returna in termen de 15, 30 sau 45 de zile sau credite urgente in rate cuprinse intre 1.500 si 5.000 lei. 


In functie de particularitatile fiecarui aplicant, reprezentantii Ferratum vor decide pentru care din cele doua tipuri de imprumut rapid online cu buletinul sunt eligibili.

Ferratum IFN mai oferă câteva promoții și facilități interesante. Primul credit urgent poate fi obținut absolut gratuit până la suma de 1400 lei, cu o dobândă zero.

Ferratum Romania are acum și o promoție care își propune atragerea de clienți noi, care pot câștiga prin tragere la sorți un premiu în valoare de 2000 lei după accesarea unui credit.

Iata si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti daca doriti un credit rapid Ferratum:

- venituri lunare, indiferent de sursa

- nu este necesar sa aveti cont sau card bancar pentru a solicita un credit rapid la Ferratum

- aveti nevoie de un numar de telefon mobil si adresa de email personala

- poza buletin si dovada veniturilor (extras cont, adev salariu, talon de pensie, etc) direct pe site la finalul completarii solicitarii de credit, pe whatsapp la numarul: 0744756904 sau pe email la clienti@ferratum.ro

APLICA AICI PENTRU UN IMPRUMUT RAPID FERRATUM

Rambursarea împrumuturilor Ferratum se poate face în 2 moduri, fie prin transfer bancar în contul Ferratum, fie prin depunerea de numerar direct la ghișeele băncii cu care lucrează firma.

Depunerea de numerar de poate efectua de orice persoană, nu doar de către titularul contractului.

Una dintre opinii negative despre creditul Ferratum des intalnita pe forumuri este ca cerera de credit se realizeaza in proportie de 100% online, lucru care ingreuneaza situatia acelora care nu au acces la un calculator/ telefon/tableta
MAI POTI CITI