ANTIVIRALE NATURALE PUTERNICE: Goldenseal si Lemnul-Dulce

Farmacia naturii ne ofera cateva plante cu efecte antivirale demonstrat a fi eficiente si fara a avea efecte secundare.

Dintre aceste antivirale naturale eficiente ne vom opri la Lemnul-Dulce si la Goldenseal, plante medicinale cu o reputatie foarte buna in lumea fitoterapiilor antivirale.

1) Radacina de Goldenseal beneficii imunostimulatoare

Cunoscută şi sub numele de turmeric indian, rădăcina de Goldenseal are puternice efecte imunostimulatoare (stimulează capacitatea organismului de a produce leucocite, ce acţionează contra agenţilor infecţioşi sau alergeni), antibacteriene şi antivirale, antiinflamatoare, antibiotice.
cele mai bune plante antivirale naturale

Radacina de Goldenseal este utilă în caz de infecţii respiratorii, digestive, urinare şi genitale. Inhibă multiplicarea numeroaselor bacterii (stafilococ, streptococ, Helicobacter pylori, Chlamydia, Proteus, Clostridium, E. coli) şi virusur.

Radacina de Goldenseal  stimulează activitatea macrofagelior şi leucocitelor, sinteza de imunoglobulină A şi diminuează inflamaţia de la nivelul ţesuturilor.

Radacina de Goldenseal se administrează de preferat sub formă de capsule.

2) Lemnul-dulce beneficii in tratamentul antiviral

Rădăcina de lemn-dulce este un foarte bun stimulator al glandelor suprarenale; îmbunătăţeşte imunitatea (stimulează sinteza de celule imunitare şi anticorpi), creşte tonusul fizic şi psihic, ajută organismul să se adapteze la schimbările bruşte de temperatură şi la condiţiile de stres.

Lemnul-dulce are acţiune antiinflamatoare şi antialergică, este considerat un adevărat cortizon natural.

Lemnul-dulce are efecte antivirale, foarte utile în caz de infecţii gripale, hepatite virale şi herpes.

Lemnul-Dulce se poate administra sub formă de pulbere sublingual, jumătate de linguriţă, de 3 ori pe zi, timp de 10-20 de zile; infuzie sau macerat ori sub formă de capsule.
MAI POTI CITI