WIKI POVESTEA de iubire a nemtoaicei BRENDA PATEA cu origini romanesti cu tenismanul ALEXANDER ZVEREV.

Presa internationala  relateaza despre noua poveste de iubire a unei VEDETE in tenis ALEXANDER ZVEREV NR. 7. in lume si a iubitei sale un model german cu origini romanesti BRENDA PATEA.

Cei doi "porumbei" s-au cunoscut la PARIS unde BRENDA a venit sa  il sustina in meciul de la  TURNEUL CAMPIONILOR. Desi a pierdut meciul ALEXANDER aka SASCHA " ZVEREV  nu s-a suparat prea tare.

Ce-i drept cine oare poate sta suparat langa asa o mandrete de fata ca BRENDA? Bruneta este  nascuta la BERLIN din parinti romani si cum familia a emigrat cand BRENDA era mica putem spune ca frumoasa este nemtoaica si ne consolam cu originile sale romanesti.
Wiki biografie BRENDA PATEA si ALEXANDER ZVEREV

Lumea  internationala VEDETE, ARTISTI , SPORTIVI si chiar POLITICIENI  au aflat de multa vreme despre frumusetea romancelor. Si nu putini sunt cei care cad prada ispitei de a avea o iubita romanca.

BRENDA PATEA a vazut lumina zilei in urma cu 26 de ani la BERLIN. Norocoasa sa traiasca in GERMANIA. Nu stim daca parintii i-au vorbit de ROMANIA daca BRENDA a vizitat pana acum tara natala.

Bruneta BRENDA a fost harazita sa paseasca in lumea modei date fiind calitatile fizice. Brenda Patea are inaltimea de 1.83 cm si mereu s-a temut ca nu isi va gasi un iubit cu o inaltime potrivita.

Iar acum este cat se poate de fericita pentru ca soarta i l-a adus in cale pe chipesul si bogatul tenisman ALEXANDER aka SASCHA ZVEREV ce masoara 1,98 m.

BRENDA nu avea cum sa nu ii fure inima tenismanului. Este frumoasa are un trup de model si posibil si alte calitati in afara celor fizice.

Asa incat faptul ca BRENDA e mai mare ca iubitul cu 4 ani nici nu mai conteaza.

ALEXANDER ZVEREV de 22 de ani a fost cucerit de dragalasenia gratia si frumusetea BRENDEI PATEA de 26 de ani.

Povestea lor este la inceputuri si cei doi deja au bifat o vacanta in compania unor prieteni de-ai tenismanului.

Fanii lui ZVEREV s-au declarat fascinati de frumusetea iubitei  sale BRENDA PATEA. Si din fotografiile de vacanta reiese fericirea celor doi.

Au inotat s-au delectat cu mancaruri fine au dansat   avand  alaturi prietenii dar si peisaje ce iti taie rasuflarea.  Un adevarat gentleman SASCHA a vrut sa isi rasfete iubita cu o vacanta pe care sa nu o uite prea curand.

 Oricum si BRENDA PATEA este obisnuita  sa calatoreasca. Asta gratie meseriei de model. BRENDA PATEA a participat la  NEXT TOP MODEL GERMANY si a reusit sa impresioneze juriul.

Numele  BRENDEI in concurs nu a fost PATEA ci BRENDA HUBSCHER. In 2017 BRENDA a participat si la  concursul NEW BODY organizat de MC FIT MODELS.

Anul trecut in 2018 BRENDA PATEA participa la  MERCEDES BENZ FASHION organizat de  firma de renume MERCEDES BENZ.

Le dorim tinerilor sa se bucure de povestea lor de dragoste. De acum paparazzi   sunt pe urmele noului cuplu din showbizul din GERMANIA.

Doi frumosi si faimosi. EA o nemtoaica cu origini romanesti  iar el un neamt veritabil. Cine stie poate in curand iubirea lor va fi  atat de plina incat poate cei doi vor ajunge si in fata altarului.

Deocamdata bruneta cu origini romanesti a facut o miscare desteapta. Povestea de iubire cu un spotiv de top NR. 7. in topul ATP ALEXANDER ZVEREV i-a adus multa publicitate.

Presa internationala a vorbit despre noua iubita a tenismanului ALEXANDER ZVEREV un model cu origini romanesti.

ROMANIA se lauda in continuare cu un atuu in fata  altora mai bogati mai plini de resurse. Avem o tara  cu o natura uimitoare. CAT O MAI AVEA.!

Si ne mai laudam cu ceva in fatat strainilor. CU FRUMUSETEA inegalabila a  DOAMNELOR si DOMNISOARELOR nascute in ROMANIA sau cu origini romanesti.

Cert este ca fetele frumoase isi doresc o viata pe masura farmecului lor de ADEVARATE CUCERITOARE. Si ce este si mai sigur ele DOAMNELE si DOMNITELE iis doresc iubiti si soti BOGATI.

Si de cand e lumea ARTISTII , MUZICIENII dar mai ales SPORTIVII au facut mereu CASA BUNA cu  MODELE si TOP MODELE.
MAI POTI CITI