WIKI NISA SOFIYA AKSONGUR fetita VEDETA la 8 ani personaj DILA mica in KUZGUN a tulburat audienta in filmul MIRACOLUL DIN CELULA 7

Conform biografiei NISA SOFIYA AKSONGUR s-a nascut in TURCIA in 2011. Are doar 8 ani dar este o mica VEDETA in TURCIA. Un copil adorabil , talentat si ambitios.

O veti vedea jucand in serialul KUZGUN personajul DILEI copil. Nu se cunosc multe lucruri despre micuta actrita.

In ciuda acestui fapt talentata copila aduna  roluri  in seriale si filme in CV-ul profesional la o varsta atat de frageda si are sansa de a juca alaturi de actori profesionisti si faimosi ai TURCIEI. Debutul actoricesc al fetitei s-a produs in 2016.

A jucat in  filmul ADINI SEN KOY in fapt s-a prezentat lumii.
WIKI NISA SOFIYA AKSONGUR

De atunci a jucat in mai multe filme si seriale si a cucerit definitiv inimile capriciosului public din TURCIA.

A colaborat cu actori precum " ARAS BULUT  IYNEMLI. EZGI BARAN, ERKAN MARIC,  HAZAL SUBASI, DERYA KURTULUS, FATMA KARANFIL.

Veti vedea cat de bine joaca in serialul KUZGUN unde da viata personajului principal feminin varianta copil DILA copil.

Adevarata lovitura a dat-o mica actrita cand a fost aleasa sa joace in filmul " 7 KOGUSTAKI MUCIZE" aka "MIRACOLUL DIN CELULA 7".

In acest film da viata fetitei OVA fata personajului principal numit  MEMO jucat de minunatul actor ARAS BULUT IYNEMLI pe care l-ati vazut in SULEYMAN MAGNIFICUL.

Pentru rolul OVA s-au prezentat la auditii sute de copii dar cea care a luat castingul este minunea mica si blonda  cu ochii ca marea, NISA SOFIYA AKSONGUR.

Filmul care a   avut premiera in 11 octombrie 2019 a fost produs de O3 MEDIYA si este o adaptare a unei drame coreene.

Filmul este regizat de MEHMET ADA OZDEKIN.  Numai in prima saptamana de la lansare filmul a fost vazut de peste  3. 654.710 oameni.

In distributia filmului apare si superba DENIZ BAYSAL in rolul invatatoarei MINE .

Se spune ca in momentul in care crezi ca nimic nu mai este posibil mai exista ascunsa pe undeva SPERANTA. De aceea obisnuim sa spunem fara sa ne gandim la forta cuvintelor uneori " DA, CE SA FAC ? SPER, DOAR SPERANTA MOARE ULTIMA."

Pe urmele acestei mici sperante merg si personajele noastre principale MEMO un tata cu inteligenta unui copil si fiica lui OVA.

Scenariul ii apartine lui KUBILAY TAT. Filmul s-a bucurat de prezenta mai multor vedete prezente la premiera. Intre acestia s-a aflat si faimosul actor, canataret, producator OZCAN DENIZ.

OZCAN DENIZ a spus ca a fost extrem de impresionat de film de jocul actorilor si de povestea extrem de puternica.
Biografia NISA SOFIYA AKSONGUR

In fapt filmul " MIRACOLUL DIN CELULA 7" a fost declarat cel mai bun debut al unei drame din toate timpurile de cand se fac filme in TURCIA. Imaginati-va ca dupa o luna filmul a fost vazut de peste 12 milioane de oameni.

Toti spun ca este filmul perfect cu cea mai buna regie, scenariu, productie si i-a avut in distributie pe cei mai buni si talentati actori ai TURCIEI.

Si intre acesti actori s-a numarat mica NISA SOFIYA AKSONGUR. O mare mare realizare pentru un copil de numai 8 ani.

In afara actoriei micuta este si mini top model fiind invitata sa paseasca pe catwalk. Deja fetita cred ca  un pic e prea matura  pentru varsta sa.

Probabil ca parintii sai se lupta sa faca in asa fel incat NISEI sa nu ii lipseasca jocurile copilariei. Si sa isi traiasca copilaria.

NISA la 8 ani participa la festivaluri de film bunaoara acum cateva saptamani a fost prezenta in SPANIA la un eveniment alaturi de CAN YAMAN  actorul ce ne-a "bulversat" in serialul "ERKENCI KUS" aka " PASAREA MATINALA".

Asteptam sa vedem evolutia micutei actrite NISA SOFIYA AKSONGUR. Ii dorim succes. O asteapta un viitor stralucit asta daca va mai dori sa faca actorie pe viitor.

Daca va mirati ca NISA SOFIYA AKSONGUR a devenit VEDETA la 8 ani  amintiti-va ca FAIMA  te ajunge chiar de la cateva luni.

Va mai amintiti de rolul fetitei lui KEMAL  si a lui  NIHAN in KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA? Micuta avea vreo sase sapte luni la debutul in seriale.

Iar la HOLLYWOOD sunt o gramada de actori tineri cu varste incepand de la 9 ani la 18 ani.

Veti fi uimiti de jocul actoricesc al copilei de 8 ani NISA SOFIYA AKSONGUR. Va da viata personajului DILA copil.

SA AI SUCCES SI O COPILARIE MINUNATA, micuta NISA SOFIYA!
MAI POTI CITI