Restaurant NOSTALGIA La Parc pareri pozitive pe forumurile despre restaurante cu meniuri traditionale

Comentariile in legatura cu Restaurant Nostalgia La Parc de pe forumurile cu recomandari restaurante Bucuresti, top restaurante Bucuresti cu meniuri traditionale, restaurante Bucuresti specific romanesc sunt preponderent pozitive si exprima multumirea si increderea clientilor.

Restaurantul Nostalgia La Parc se află poziționat în zona de nord a Bucureștiului și este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 23:30.

Nostalgia La Parc dispune de spații de parcare și are o capacitate de 120 de locuri în interior, 50 de locuri pe terasă și 50 de locuri în grădină.

Restaurantul traditionale Nostalgia La Parc face parte din complexul Ramada Bucharest Convention Center și este localizat în cadrul hotelului Ramada Bucharest Parc.
pareri meniu nostalgia la parc restaurant la parc bucatarie traditionala romaneasca

Respectul și dragostea pentru mâncare au făcut ca echipa talentată de bucătari a restaurantului Nostalgia La Parc să creeze un meniu inspirat din gastronomia românească care va satisface dorințele clienților săi.

Astfel, acestia pot opta pentru ciorbe, aperitive precum icre de crap, zacuscă țărănească, fasole bătută cu crudități și crostini, pastramă din piept de rață în stilul casei.

Meniul Nostalgia La Parc cuprinde totodată și feluri principale precum sărmăluțe muntenești, ostropel de pui, plachie de șalău sau specialități pregătite la grătar pe cărbune.

La desert, clienții pot savura delicii precum clătite transilvănene sau papanași.
opinii comentarii restaurant nostalgia la parc  cu preturi accesibile

Pentru o experiență completă, în fiecare săptămână, marți, miercuri si joi seara, la Nostalgia la Parc au loc spectacole de muzică live din folclorul românesc.

Si nu in ultimul rand, un pucnt forte bine apreciat de clienti il reprezinta faptul ca Restaurantul bucurestean Nostalgia La Parc asigură și servicii complete pentru organizarea evenimentelor festive, o echipă profesionistă și preparate ce vor transforma orice moment, într-unul special, de neuitat.
MAI POTI CITI