BIOGRAFIE RALUCA BĂDULESCU vârsta, data naşterii, Instagram, familie şi iubit

RALUCA BĂDULESCU biografia, vârsta, data naşterii, înălţime, iubit şi Instagram @raluca.badulescu

WIKI MONDEN: RALUCA BADULESCU
(data naşterii 4 octombrie 1974, zodia Balanţă) fosta jurata a emisiunii "BRAVO AI STIL" revine cu un proiect drag ce îmbină cele doua mari pasiuni ale sale muzica si moda.

E vorba de un concept de fashion transpus intr-o emisiune ce ne va purta intr-o lume magica. MUZICA SI MODA ca in cluburile din IBIZA.

RALUCA BĂDULESCU (Înălțime: 1,72 m) si "REGINA REGEASCA". Dupa ce l-a alintat  pe bunul ei prieten CATALIN BOTEZATU, CATALIN REGELE REGESC era cazul ca acest REGE sa aiba si o REGINA REGEASCA.

RALUCA BADULESCU (Părinți: Doru Laurian Bădulescu, Nicoleta Bădulescu) a trait sapte vieti intr-una. A fost casatorita are un baiat frumos si s-a recasatorit. Actualul sot FLORIN  STAMIN ii intelege pasiunea sotiei pentru moda.
Pareri RALUCA BADULESCU REGINA REGEASCA

Impreuna sunt indragostiti de calatorii. Pe care evident si le permit.Putini stiu de cea de-a doua mare pasiunea RALUCAI BADULESCU muzica.

Iata ce declara RALUCA: "Am fost mereu fascinata sa vad pe scena in cluburi aparitii extraordinare, costume, muzica si lumini. UN SPECTACOL TOTAL."

Cu prilejul lansarii emisiunii " REGINA REGEASACA", RALUCA BADULESCU va lansa o colectie de haine in colaborare cu fashion designerul ALEXANDRU RAICU.

RALUCA BADULESCU va trece in spatele platanelor si ne va arata playlistul preferat. O provocare pentru care RALUCA BADULESCU s-a pregatit intens si pentru care are mari emotii.

Si ce rochie va purta RALUCA. O creatie plina de cristele SWAROVSKI cam 300 de cristale.

Domnitele preocupate de moda si muzica cele avide de magia atmosferei din club intr-o viziune a la REGINA REGEASCA aka RALUCA BADULESCU vor iubi emisiunea.

Cat despre amfitrioana  emisiunii ce sa spunem? RALUCA BADULESCU o fi luat modelul de la  PARIS HILTON?

PARIS HILTON mostenitoarea multitalentata in petreceri, povesti de iubire si afinitate pentru DJ si muzica.
MAI POTI CITI