Premiera serialului turcesc ATIYE aka THE GIFT pe NETFLIX in 27 decembrie 2019 un succes asteptat

"THE PROTECTOR" aka "ULTIMUL PROTECTOR AL ORASULUI ISTANBUL" a fost primul serial original turcesc produs de NETFLIX.

Protagonistul principal preaiubitul actor CAGATAY ULUSOY cel pe care romancele l-au admirat si apreciat de la primele roluri si seriale turcesti ce s-au difuzat la noi.

Dupa primul sezon lansat in 2018 a venit vremea celui de-al doilea sezon ce a avut premiera in luna aprilie a acestui an. Si bucurie va fi si cel de-al treilea sezon in 2020.

Pana sa ne delectam cu cel de-al treilea sezon al primului serial turcesc  realizat de cei de la NETFLIX vom avea bucuria sa vedem si primul sezon al celui de-al doilea serial original turcesc produs de cei de la NETFLIX.


ATIYE Netflix Trailer online gratuit

Cel de-al doilea serial turcesc produs de NETFLIX se numeste " THE GIFT" aka "ATIYE". Va avea premiera pe 27 decembrie 2019 si PRIMUL SEZON va avea  8 episoade.

Actorii sunt dintre cei mai iubiti faimosi si premiati actori ai TURCIEI pe care si noi romanii i-am vazut in seriale precum : SULEYMAN MAGNIFICUL, KOSEM, FATMAGUL, RAZBUNAREA, PRETUL DRAGOSTEI.

Serialul "THE GIFT" aka "ATIYE" a fost realizat de cei de la NETFLIX in colaborare cu cei de  la casa de productie OG MEDYA.

Serialul are la baza romanul  lui SENGUL  BOYBAS numit "DUNYASI UYANISI". Titlul romanului se traduce cu "TREZIREA LUMII".

Despre ce este vorba in serial? Vom urmari povestea lui ATIYE o femeie frumoasa si misterioasa de meserie pictorita.

ATIYE este tanara frumoasa si implinita. Traieste in ISTANBUL cu familia. Totul este perfect pana cand ATIYE se va intalni cu arhitectul ERHAN care va face o descoperire ce va avea legatura cu ATIYE.

Si atunci toata viata normala  si lina a pictoritei ATIYE se va schimba.

Cine sunt actorii pe care ii vom vedea evoluand in acest serial ce se anunta de succes?
Rolul principal cel al pictoritei ATIYE va fi jucat de frumoasa actrita BEREN SAAT.

Rolul principal masculin  il readuce in prim plan pe chipesul actor MEHMET GUNSUR cel pe care l-am vazut in serialul "SULEYMAN MAGNIFICUL" in rolul unuia dintre copiii lui HUREM.

Daca va face placere recititi pe site-ul vostru preferat VEDETEBLOG.COM biografiile acestor minunati actori din TURCIA.

Cine mai joaca in serial? Actorii METAN AKDULGER pe care l-ati vazut in seriale precum KOSEM, YAMAN si  MELISA SENOSUN pe care ati vazut-o in serialul  PRETUL DRAGOSTEI s-au alaturat  distributiei  serialului " THE GIFT" aka "ATIYE".

ATIYE  traieste fericita alaturi de familia ei si iubit. Distnsa si rafinata ATIYE isi pregateste versnisajul primei sale expozitii de pictura si are emotii.

Ce nu stie ATIYE este faptul ca intalnirea cu ERHAN un arhitect ce lucreaza  intr-un loc incarcat de istorie va face o descoperire uluitoare ce paradoxal este legata de viata ei.

Si asa va porni ATIYE intr-o mare aventura ce neva tine si pe noi cu sufletul la gura. ATIYE obisnuia sa faca un desen in mod repetitiv si nu intelegea cauza.

Desenul pe care il face ATIYE are legaturi mistice cu cel mai vechi sanctuar numit GOBEKLITERE. Si acesta chiar exista.

E ridicat pe o creasta de munte in sud estul ANATOLIEI cam la 15 km de orasul SANLINURFA. Acesta este locul spre care va porni si eroina noastra principala ATIYE personaj jucat de actrita BEREN SAAT.

Un serial interesant care ne provoaca sa mai citim sa mai facem descoperiri. ATIYE si ERHAN vor fi impreuna de-a lungul calatoriei.

Ar fi bine sa ii insotim in aceasta calatorie. Un serial realizat cu inima pentru toti iubitorii serialelor turcesti. de pretutindeni.

Nu uitati premiera serialului " THE GIFT" aka " ATIYE" va avea loc pe 27 decembrie 2019. La buna vizionare dragilor!
MAI POTI CITI