MIRCEA RADU din nou la TVR1 cu emisiunea DOWN THE ROAD un format de succes

"DOWN THE ROAD" este emisiunea show-ul care ni-l readuce pe MIRCEA RADU la TVR1. Din luna decembrie 2019 ne vom bucura sa nereamintim ca viata este o AVENTURA.

Formatul original al emisiunii este o productie a URT BELGIA si s-a bucurat de un succees urias.

Cum va fi emisiunea in ROMANIA? MIRCEA RADU va porni intr-o calatorie  alaturi de opt tineri curajosi. Un amanunt. Tinerii  au sindromul DOWN, iar provocarile vor fi cu atat mai dificile.

De-a lungul a opt zile acesti tineri vor descopri provocari care le vor trezi sentimente diverse de la bucurii, tristeti, deznadejdi, speranta.
Wiki Mircea Radu DOWN THE ROAD

Opt tineri care vor invata ca viata este in sine o calatorie. Si chiar daca nu toti vor castiga  toti vor  pleca mai buni mai constienti de realitatile uneori dure.

MIRCEA RADU ne va reaminti de ce  emisunile sale  s-au bucurat de  succes. Nu va fi  "IARTA-MA".

MIRCEA RADU cel care a trecut cu nonsalanta de la prezentator de stiri la realizator de emisiuni de divertisment s-a decis sa revina pe micile ecrane.

De data aceasta  doar un format cu adevarat provocator il putea determina sa se reintoarca in TELEVIZIUNE.

Unii dintre noi ne-am cam saturat de emisiuni cu formatul ca MIREASA PT FIUL MEU, DIN DRAGOSTE,  PUTEREA DRAGOSTEI.

O emisiune ca o excursie. Cu oameni carora viata nu le-a zambit dar ei dovedesc ca sunt INVINGATORI.

O emisiune care nu poate fi povestita ea trebuie urmarita. In curand ne revedem cu MIRCEA RADU la TVR! Cu o emisiune care ne va impresiona .

Formatul original este produs de VRT, în Belgia, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen.

"DOWN THE ROAD". LA DRUM DECI!
MAI POTI CITI