ASIANA PENG biografie gimnasta de la Survivor Kanal D, vârstă, data nașterii, iubit

Vezi care este biografia ASIANA PENG (Zodia Capricorn) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii (21 ianuarie 2000). Câți ani are ASIANA PENG (vârsta 21 ani) de la Survivor și cine e iubitul ei. Cele mai frumoase poze cu ASIANA PENG  le gasiti pe pagina ei de Instagram

Inainte de vedea in mare biografia ASIANA PENG (foto Instagram), va spunem ca fosta gimnasta face parte din primii 4 concurenti selectati pentru a participa la show-ul Survivor de la Kanal D.

Conform wiki-ului neoficial, Asiana Peng (varsta 19 ani) a fost exclusa din lotul de gimnastica in decembrie 2015, episod dupa care mama sa, Silvana, i-a denuntat la DNA pe antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang, alaturi de Federatia de Gimnastica, pentru abuz in serviciu, si la Consiliul National de Combaterea Discriminarii, pentru rele tratamente si rasism.

Asiana Peng biografie inaltime varsta iubit

Asiana Peng ar fi trebuit să reprezinte România la Rio în 2016, insa familia acesteia a inceput un proces prin care acuza metodele de antrenament barbare la care a fost supusa gimnasta.

"Fiica mea a trebuit să-şi abandoneze lotul şi să înţeleagă că nu poate reprezenta ţara în competiţiile internaţionale din 2016 din cauza rasismului din Federaţia Română de Gimnastică şi angajaţii acesteia. Am resimţit discriminarea timp de trei ani..... Copilul meu a fost supus la lucruri care nu se fac. După relaxarea muşchilor prin metoda 'butoi cu gheaţă', mi-a silit copilul să-şi pună sacii cu nisip pe picioare şi să facă nu ştiu câte ture de sală în alergare care nu duce altceva decât la ruperea muşchilor..." a declarat mama sportivei la acel moment.

Pur si simplu cariera promițătoare a Asianei Peng a fost frântă în momentul în care cei de la conducerea Federației au decis să o înlăture din Lotul Olimpic.

Sespartirea de gimnastica se pare ca a maturizat-o pe Asiana, care era un copil pana acum putin timp. In fotografiile postate pe contul ei https://www.instagram.com/asianapeng/ ea apare coafata si machiata, cu sprancene false, toate acestea dandu-i un aer de adolescenta super fatala.

Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni și Asiana Peng sunt primii patru concurenți care intră în competiția Survivor filmată în Republica Dominicană.

Postul Kanal D va face show-ul Survivor  la trei ani distanță după ce acesta a fost la Pro TV.

UPDATE! Luca Reghecampf și Asiana Peng formează cel mai nou cuplu din showbiz. Tinerii nu au făcut declarații despre povestea lor de iubire, însă mama ei a confirmat totul.
MAI POTI CITI