ALEXANDRA STAN invitatie pentru constanteni la campania AJUTAM IMPREUNA un gest nobil de SARBATORI

ALEXANDRA STAN este una mandriile orasului CONSTANTA. Talentul ei artistic si un episod din viata sentimentala a ALEXANDREI dureros au facut-o sa se implice in campanii umanitare pentru  cauza femeilor  agresate.

Din nou ALEXANDRA STAN frumoasa constanteanca ce a dus muzica romaneasca in topurile internationale se alatura unei campanii umanitare adresata in prag de sarbatori oamenilor mai putin norocosi pe care viata i-a adus in pragul saraciei.

Impresionata de campania initiata de cativa ani de preotul CLAUDIU BANU ce slujeste la BISERICA SF. MUCENIC MINA din PARCUL TABACARIEI din orasul de la malul marii, ALEXANDRA se alatura campaniei "AJUTAM IMPREUNA."
Cantareata Alexandra Stan demareaza campania Ajutam Impreuna alaturi de Arhiepiscopia Tomisului si Primaria Constantei

Gazdele sunt PRIMARIA CONSTANTA, ARHIEPISCOPIA TOMISULUI, si ALEXANDRA STAN alaturi de compania de productie ce o reprezinta UNIVERSAL STUDIO.

Si anul trecut ALEXANDRA STAN a fost in mijlocul oamenilor si pe langa concerte a daruit cadouri celor mici.

ALEXANDRA STAN a marturisit ca  este norocoasa pentru viata pe care o duce azi. Si pentru asta vrea sa ofere din preaplinul inimii ei bucurii oamenilor nevoiasi de la malul marii.

O intreaga comunitate este asteptata sa se alature gestului nobil al artistei  care se intoarce de fiecare data cu drag acasa la CONSTANTA. Locul  pe care ALEXANDRA il iubeste.

Aici sunt amintirile, prietenii, familia. Si MAREA tare draga ALEXANDREI STAN.

Campania umanitara "AJUTAM IMPREUNA" se deruleaza in perioada 1-10 decembrie 2019 in toate parohiile din  : CONSTANTA, MANGALIA, MEDGIDIA, NAVODARI, HARSOVA, OVIDIU, TECHIRGHIOL, EFORIE, NEGRU VODA si CERNAVODA.

Ce puteti face oameni buni? Faceti pachete cu haine pentru barbati, femei si copii. Haine , jucarii si dulciuri. Fiecare are in dulap haine pe care nu le mai poarta care i-au ramas mici  care s-au mai invechit.

Si incaltaminte. Sa ne gandim si la ceilalti  la ce putem face pentru  semenii nostri. Ganditi-va cei care aveti frati, surori, bunici, bunicute , matusi si unchi. Cei care aveti familii.

Ganditi-va ca pentru unii  viata e si mai grea in prag de sarbatori. Sunt copii care isi doresc ca macar de CRACIUN sa primeasca o hainuta noua o jucarie si dulciuri.

Dar sunt copii care nu au hainute si incaltamnite. Haideti sa facem o fapta buna pentru cei de langa noi. Acesti copii merita sa se bucure nu doar de CRACIUN dar macar de sarbatori sa le putem aduce un strop de speranta si luciri de bucurii in priviri.

Cei care doresc sa se alature campaniei " AJUTAM IMPREUNA" sunt invitati  sa trimita pachetele sa vina sa le aduca in centrele  de colectare .

Haideti ,dragi constanteni sa dovedim ca inca mai avem o INIMA care bate si pentru  altii.!

ALEXANDRA STAN blonda ARTISTA care s-a ridicat spre succes a pornit de aici de la malul marii. Ea nu a uitat nu uita de unde a plecat.

Si pentru ca este o domnita sensibila  vrea sa faca fapte bune. HAIDETI! Sa le facem sarbatorile mai frumoase oamenilor de langa noi.

CONSTANTA are oameni frumosi si ARTISTI sensibili. Mi-as dori ca toti artistii care vin de la malul marii se se alature  acestei campanii.

Pe cand o campanie cu toti artistii si personalitatile de la malul marii?

LIVIU TEODORESCU, ANDREEA BANICA, LIVIU VARCIU, SIMONA HALEP, GICA HAGI, COSTI IONITA, INNA, RAZVAN FLOREA, AMALIA TIRCA, DORIAN POPA.

Si langa ei NOI TOTI cei ce iubim CONSTANTA.

Cei care dorim ca orasul nostru sa renasca. Din inima si puterea si forta MARII.
MAI POTI CITI