PROMOTIE Mega-Image.ro Mega Clips FROZEN 2. Castiga 1 pachet Mega Popstix la fiecare 50 lei cheltuiti.

Conform regulamentului campania Mega Image Mega Clips FROZEN II consta in distribuirea la casa de marcat a pachetelor „Mega Clips” in perioada desfasurare a campaniei promotionale 11.11.2019 - 22.12.2019, in urmatoarele conditii:

In magazinele Mega Image si Shop& Go, cat si in magazinul online www.mega-image.ro si pe platforma eMAG, sectiunea Supermarket, clientii care realizeaza cumparaturi de minimum 50 de lei pe un bon fiscal primesc pentru valoarea totala a bonului cate 1 pachet Mega Popstix Frozen II la fiecare 50 de lei cheltuiti pe acelasi bon, dupa cum urmeaza:

Castiga pachete Mega Popstix Frozen II Mega Image


a) Valoare bon < 50 de lei = nu se acorda

b) Valoare bon 50 – 99,99 lei = 1 pachet

c) Valoare bon 100 – 149,99 lei = 2 pachete

d) Valoare bon 150 – 199,99 lei = 3 pachete

e) Valoare bon 200 – 249,99 lei = 4 pachete

ATENTIE! Se ia in considerare numai parte intreaga din 50 de lei.

Pachetele Mega Clips Frozen II se acorda in limita stocului disponibil. Mega Image nu isi asuma nicio raspundere fata de client in cazul in care se afla in imposibilitatea de a oferi pachete Mega Clips conform mecanismului campaniei, in cazul epuizarii stocului din magazin.

Dupa achitarea cumparaturilor, pe bonul fiscal va fi tiparit automat Numarul Total de Pachete Mega Clips Frozen II care trebuie inmanate clientului.

Clientul Mega Image are obligatia de a solicita si pastra pana la iesirea din magazin acest bon.

Pachetele Mega Clips Frozen 2 se acorda pe loc, dupa achitarea valorii cumparaturilor. Nu vor fi luate in considerare reclamatiile ulterioare cu privire la acordarea Pachetelor Mega Clips.

Pentru cumparaturile online clientii vor primi pachetele Mega Clips aferente produselor comandate in
colet, la livrarea comenzii.

Refuzul unui client de a primi piesele Mega Clips inseamna ca respectivul nu doreste sa intre in posesia pieselor Mega Clips. 

Odata refuzate Pachetele Mega Clips, clientul NU le mai poate revendica ulterior.
MAI POTI CITI