Pareri Slimming Bath Saruri de baie cu efect de slabire apreciate pozitiv pe forumuri

Parerea consumatorilor despre Slimming Bath extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre , săruri de baie cu efect de slăbire care conform prospectului te ajută să elimini rapid până la 1 kg sau 5 cm din zona burții, taliei, șoldurilor, feselor și a brațelor:

a) Utilitatea produsului: 4,00 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,00 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,30 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,10 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu  produsele de slabire ReGlam: 4,30 din 5
Slimming Bath pareri forumuri saruri de baie cu efect de slabire

Sărurile de baie Slimming Bath ReGlam contin in compozitie un complex de minerale naturale, uleiuri și plante, care odată dizolvat în apă caldă (baie fierbinte de 20 de minute), acționează ca un detoxifiant natural, intensificând procesele metabolice.

Sarurile de slabire Slimming Bath Revitalizează, hidratează pielea, relaxează și te ajută să elimini rapid până la 1 kg sau 5 cm din zona burții, taliei, șoldurilor, feselor și a brațelor.

Cu sărurile de  slăbit Slimming Bath vei arăta din nou minunat în ținutele tale preferate, simplu și rapid!

VERIFICA AICI PRETURILE

Secretul lui Slimming Bath constă în complexul de minerale naturale, uleiuri și plante, ce odată dizolvate în apă caldă, acționează ca un detoxifiant natural, intensificând procesele metabolice din țesutul cutanat.

Sărurile de baie ReGlam elimină excesul de apă, senzația de balonare și toxinele acumulate în organism, oferindu-ți o pierdere de până la 1 kg sau 5 cm din zona taliei, șoldurilor, dar și cea a brațelor sau feselor.

Timp de până la 24 de ore vei constata reducerea circumferinței taliei, șoldurilor și coapselor.

Acționând ca un puternic agent de hidratare al pielii, Slimming Bath asigură netezirea acesteia, făcând-o mai fermă, radiantă și revitalizată.

MOD DE UTILIZARE SARURI DE BAIE CU EFECT DE SLABIRE Slimming Bath

Tot ce trebuie să faci este umpli cada cu apă la temperatura de 37-39°C, să dizolvi conținutul unui plic Slimming Bath și să te bucuri de un miros relaxant și energizant.

Asigură-te că sarea este dizolvată în totalitate înainte de a intra în apă. După doar 20 de minute de relaxare, vei pierde până la o măsură la îmbrăcăminte.

Opinia noastra este ca Slimming Bath reprezinta soluția ideală, rapidă și mereu la îndemână pentru evenimentele la care vrei să arăți perfect: petreceri la piscină, nunți sau oricând simți nevoia de o schimbare.
MAI POTI CITI