Detergent lichid ARIEL Color 40 spalari pareri forumuri: Spală foarte bine, parfumul tine mult.

Parerea comentariilor despre Detergent lichid ARIEL Color 40 spalari, 2,2 l de pe forumurile despre detergenti lichizi concentrati cu parfum de lunga durata si usor de utilizat:

a) Utilitatea detergentului: 4,40 din 5

b) Actioneaza detergentul asa cum este descris: 4,40 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

f) Este detergentul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

g) Au avut altii o experienta buna cu detergentii lichizi ARIEL: 4,40 din 5

Comentariile clientilor despre Detergentul lichid ARIEL Color 40 spalari scot in evidenta faptul ca este un produs excelent, iar prețul cu reducere este super avantajos.
opinii forumuri ARIEL Color 40 detergent lichid bun

Detergentul Ariel lichid indeparteaza cu success petele chiar si la 30°C. In plus acesta se dizolva rapid fiind potrivit chiar si pentru cele mai scurte cicluri de spalare.

Detergentul lichid concentrat Ariel Color te ajuta sa pastrezi stralucitoare si vibrante hainele tale colorate. Datorita tehnologiei speciale acesta ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.

Formula puternica a detergentului lichid Ariel ofera o curatare excelenta si indeparteaza petele dintr-o singura spalare conform rezultatelor testelor de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac și poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, intr-un ciclu de spalare la 40°C.

Detergentul Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global.

Pentru a mentine culorile stralucitoare si vibrante, ai nevoie de un detergent ce actioneaza chiar si la temperaturi scazute iar Detergentul lichid concentrat Ariel Color asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare.

Pentru rezultate impecabile nu uita ca trebuie sa spali impreuna cu tasaturi asemanatoare la cea mai ridicata temperatura indicata pe eticheta.

Recomandari cum sa asiguri o viata mai lunga hainelor tale: Niciodata nu pulveriza parfum direct pe haine, deoarece poate contine in compozitie alcool sau fixativi chimici ce pot pata hainele sau deteriora tesatura.
MAI POTI CITI