VELFORM Vacu Clear Wellneo pareri forumuri Dispozitiv de absorbtie a PUNCTELOR negre

Parerea noastra este ca dispozitivul de absorbtie a punctelor negre VELFORM Vacu Clear Wellneo este cel mai rapid, usor si sigur mod de a-ti desfunda si curata porii fara stoarcere.

VELFORM Vacu Clear Wellneo este apreciat pozitiv in comentariile de pe forumuri pentru cele 2 setari puternice, 4 accesorii si un design fara fir, si pentru ca este usor si sigur de folosit pe diferite zone ale pielii.

Puternicul vacuum absoarbe materia in exces rezultand astfel disparitia punctelor albe de grasime si a celor negre – fara nici un fel de iritatie sau infectie!

Wellneo a introdus noul Velform Vacu Clear ™ - tehnologie puternica, dar blanda de vid pentru o piele curata instantaneu fara puncte negre.
VELFORM Vacu Clear Wellneo pareri forumuri puncte negre

Daca ai si tu te confrunti cu problemele porilor infundati, cu impuritati si puncte negre pe piele, acest Velform Vacu Clear este solutia cea mai eficienta.

Velform Vacu Clear este un dispozitiv portabile, fara fir si este usor de curatat pentru o utilizare confortabila maxima.

Dispozitivul pentru puncte negre Velform Vacu Clear este sigur de folosit pe toate zonele problematice – fata, brate, piept si chiar spate.

Si pentru a avea cele mai bune rezultate poti alege dintre 2 setari de putere in functie de sensibilitatea pielii tale.

Mai mult, Velform Vacu Clea vine la pachet insotit de 4 accesorii pentru a te ajuta sa indepartezi punctele si din cele mai inguste unghiuri unde acestea obisnuiesc sa apara:

1) Capul mic – absorbtie blanda perfecta pentru pielea sensibila si zona nasului.

2) Capul mare – absorbtie puternica pentru zonele mari ale pielii.

3) Capul oval – perfect pentru unghiurile inguste din jurul nasului si al gurii.

4) Capul exfoliant - ajuta la exfoloierea pielii moarte in timp ce absoarbe impuritatile.

Punctele negre - cunoscute si sub numele de comedoane deschise, sunt foliculi cu o deschidere mai mare decat in mod normal.

Punctele negre contin dopuri de sebum si celule moarte care au suferit o reactie chimica ce va duce la oxidarea melaninei, oferind materialului din folicul culoarea neagra, tipica.
MAI POTI CITI