TEXTE invitatii BOTEZ mesaje originale pentru baieti si fete, hazlii si amuzante

Iata cateva idei de mesaje originale pentru invitaiile de botez. Texte mesaje hazlii si amuzante pentru invitatiile de botez pentru baieti si fetite dar in acelasi timp serioase.

Rasfoiti cateva idei de texte cu urari pentru mesaje si felicitari de botez pe care le puteti trimite cu ocazia botezului finutei sau finului, texte care ii vor scoate din impas pe cei mai putin inspirati!

1) De ziua botezului tau, iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!

2) Scumpa mea, finuţă, dragă, să n-o dai, pe-o lume-ntreagă. Şi să iei bine, în seamă, acum, când eşti şi tu, mamă, s-o creşti în mare credinţă,

3) Cu acest botez tocmai a inceput calatoria ta prin viata! Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!
idei de texte cu urari pentru mesaje de botez pentru finut si finuta

4) Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

5) Ai venit, dorit, pe lume, Esti mic si inca n-ai nume, Iti vom da noi, la botez, Insotit de Sfantul Crez. Dragul nostru printisor.

6) Iţi dorim din toată inima ca în viaţa ta să întâlneşti braţe deschise, mâini care să te conducă pe drumul cel drept, oameni care să te iubească şi să fie buni cu tine.

7) De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de acest moment magic!

8) După lungi aşteptări, planuri şi vise a venit barza şi a adus cu ea cel mai frumos şi dulce copil. Fie ca acest moment să fie binecuvântat şi ca acest copil să fie tot ce v-aţi dorit vreodată.

9) Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa fii bun si sanatos, Sa cresti mare si frumos."

10) Tot ce leaga cerul de pamant este frumos: curcubeul, ploaia de stele, roua diminetii, fulgii de zapada dar cel mai frumos este zambetul unui copil. Sa va traiasca!

11) Fie ca Dumnezeu sa-ti daruiasca un curcubeu pentru fiecare furtuna, un zambet pentru fiecare lacrima si o rezolvare pentru fiecare situatie grea aparuta in viata! Botez fericit!

12) Un pic de tătic, un pic de mămică şi multă multă minune...

13) Ce bine ca te-ai nascut! Altfel ne-ar fi fost tare dor de tine. Bine ai venit in viata noastra!

14) Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa.

15) Dupa noua luni de asteptare a venit in sfarsit bebelusul vostru. Sa va traiasca!

16 Un copil face familia mai fericită, dragostea mai puternică, rabdarea mai mare, mâinile mai ocupate, nopţile mai lungi, zilele mai scurte si viitorul mai luminos.
MAI POTI CITI