RUGACIUNI puternice: Rugaciune pt momentele grele ale VIETII cu efect imediat

Rugaciuni puternice facatoare de minuni imposibile: Rugaciune pentru momentele grele ale vietii care are efect imediat daca este spusa cu credinta din tot sufletul si cu smerenie

O, Dumnezeule Mare, mantuieste-ma de toate relele. o, Dumnezeule Mare, care ai harazit  mangaiere tuturor Sfintilor, harazeste-mi-o si mie, care ajuti si sprijini toate lucrarile, ajuta-ma si sprijina-ma in toate nevoile, scapa-ma de toate primejdiile, de toti dusmanii vazuti si nevazuti.

In numele Tatalui care a creeat lumea, in numele Fiului care a rascumparat-o, in numele Sfantului Duh care a implinit legea in toata a ei desavarsire.

Binecuvantarea lui Dumnezeu Tatal care cu cuvantul a zidit lumea, sa fie pururea cu mine !

Binecuvantarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, sa fie pururea cu mine!

Rugaciuni puternice facatoare de minuni: Rugaciune de ajutor la durere si suferinta pentru tine si pentru familia ta

Doamne, ce sa fac? Ce voiesti Tu sa fac? Orice clipa in care nu simt prezenta Ta mi se pare pierduta.

De atatea ori sufar, si in suferinta mea ma comport ca si cand nu as sti ca singurul lucru pe care il am de facut e sa vin la Tine si sa iti incredintez Tie povara mea.

Cum pot sa uit atat de des un lucru atat de bine stiut? Oare constiinta lui nu a prins radacini destul de adanci in inima mea?

Rugaciuni puternice. Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Mare Mucenic Mina. Rugaciune pentru familie, casa si suflet
Rugaciune puternice  pt momentele grele ale vietii

O, Preasfinte si intru tot laudate, Mare Mucenice Mina, si de minuni facatorule; primeste aceasta rugaciune de la mine nevrednicul robul tau, caci catre tine, ca la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic folositor si ajutator preaminunat , scap eu ticalosul si catre sfant chipul icoanei tale cu lacrimi fierbinti ma rog tie: Vezi, Sfinte, paguba mea, vezi saracia si ticalosia mea; vezi bubele si ranile trupului si sufletului meu.

De aceea ma rog tie, Fericite si Sfinte Mina, grabeste-te de ma ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni si ma sprijineste pe mine robul tau.

Ia aminte la suspinele mele si nu ma trece cu vederea pe mine ticalosul si scarbitul, ca stiu, Sfinte al lui Dumnezeu, ca de ai si patimit munci grele si chinuri infricosatoare de la cei fara de lege pentru dragostea lui Hristos, dar prin acele suferinte astazi vietuiesti luminat si ai aflat dar de Dumnezeu.

Fiindca ne-am incredintat ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare, cine a nazuit la sfanta biserica ta si cu credinta ti s-a rugat nu a ramas neajutat.

Ca cine te-a chemat pe tine intru ajutor si nu l-ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, de minuni facatorule, si tu l-ai trecut cu vederea? Sau cui, in pagube fiind si alergand spre ajutorul tau, nu i-ai descoperit paguba lui?
MAI POTI CITI