RUGACIUNI puternice pt. dragostea SOTULUI infidel. RUGACIUNI pentru indreptarea SOTULUI.

Este adevarat ca exista mai mult interes dupa rugaciunile pentru sot infidel sau rugaciuni pentru dragostea sotului insa am ales sa va prezentam cateva rugaciuni puternice cu efect imediat pe care sotia este bine sa le rosteasca pentru sotul ei daca isi doreste armonie, lisniste si intelegere in familie.

Altfel cu siguranta, sotia va fi nevoita sa apeleze la rugaciunea pentru intoarcerea sotului in familie sau rugaciunea de indreptare a sotului.

RUGACIUNI puternice pt. dragostea SOTULUI infidel

Rugaciune pentru sot pentru ajutor imediat in viata de familie, pentru liniste in familie

Doamne Dumnezeule, protejeaza timpul petrecut de sotul meu in familie.

Ajuta-l sa fie intelept, sa fie un exemplu pentru copii.

Ajuta-l sa echilibreze timpul petrecut la slujba si acasa. Ajuta-l sa fie bland si bun cu familia lui. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Rugaciunea sotiei pentru dragostea sotului ei

O, Doamne preabunule, Tu mi-ai dat un sot al zilelor mele pe pamant, partas sortii mele si sprijinul meu in vremea calatoriei acestei vieti.

Fa sa cunosc ca el se ingrijeste de mine si ajuta-ma sa nu intristez niciodata zilele lui, nici sa fiu nemultumitoare fata de cel care ma sprijina si ma ingrijeste.

Fa-ma supusa si indatoritoare, ca nu cumva printr-o purtare necuviincioasa sa-i adaug la osteneli si sa-i amarasc painea ce-o castiga pentru mine si copiii nostri.

Izvorule al intelepciunii, lumineaza-ma sa cunosc toate virtutile familiei si printr-o inteleapta chivernisire sa pastrez ceea ce el aduna cu osteneli si prin sudoarea fetei sale.

Ajuta-mi ca prin supunere, prin dulceata purtarii mele, prin rabdarea si dragostea mea, sa incununez zilele lui cu flori si cu bucurii, sa impart cu el fara cartire toate loviturile vietii si sa-i fiu insotitoare nedespartita, precum in fericire asa si in necaz.

Rugaciune pentru sot pentru ajutor imediat in gasirea unui loc de munca

Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Doamne, ajuta-l sa isi vada meseria ca pe un dar de la Tine! Binecuvanteaza-l in tot ceea ce face.

Da-i putere, ajuta-l sa isi vada slujba ca pe o binecuvantare din partea Ta, chiar si in cele mai dure momente ale vietii.

Ai grija de mintea si de sufletul lui, fereste-l de descurajari, cand lucrurile nu sunt asa cum anticipeaza. Da-i putere de munca si prosperitate, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
MAI POTI CITI