RUGĂCIUNI folositoare in postul Crăciunului când se intra in postul Crăciunului

Iata câteva Rugăciuni recomandate pentru postul Crăciunului, rugăciuni folositoare cu efect imediat in timpul postului Crăciunului, rugăciuni ortodoxe citite in Postul Crăciunului pentru lăsare in voia Domnului.

Rugăciunea folositoare deosebit de puternica de citit pentru Postul Crăciunului pentru familie:

Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului şi a celor ce sunt pe mare, departe, Cel ce mai înainte ai întocmit, prin Legea Ta Veche şi Nouă aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm şi Ţie ne rugăm: întăreşte-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârguinţă, spre mărirea numelui Tău celui sfânt şi spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor şi spre biruinţa asupra păcatului; că împreună cu Tine răstignindu-ne şi îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte şi să petrecem cu bunăplăcere înaintea Ta în toate zilele vieţii noastre.
rugaciuni ortodoxe citite in Postul Craciunului

Că Ţie se cuvine a ne milui şi a ne mântui pe noi, Hristoase Dumnezeule şi Ţie slavă înălţăm, împreună şi Celui fără de început al Tău Părinte, şi Preasfântului şi bunului şi de viaţă făcătorului Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!

Rugăciune ortodoxa de vindecare si protecție pentru Postul Crăciunului închinată Fecioarei Maria

O rugăciune folositoare care cu adevarat trebuie să fie inclusă între cele câteva rugăciuni pentru Postul Crăciunului, fiind o rugă închinată Fecioarei Maria, ocrotitoarea familiilor şi a mamelor:

Cuvine-se cu adevărat să Te fericim pe Tine, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită şi prea nevinovată şi Maica Dumnezeului nostru.

Ceea ce eşti mai cinstită decât Heruvimii şi mai mărită fără de asemănare decât Serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu-Cuvântul ai născut, Pe Tine, cea cu adevărat născătoare de Dumnezeu, Te mărim.

Sfântul Post al Nașterii Domnului (Postul Crăciunului), cea mai aşteptată sărbătoare crestin ortodixa de peste an, are 40 de zile, începe pe data de 15 noiembrie şi se încheie pe 24 decembrie in fiecare an.

Postul Crăciunului este o perioadă de 40 de zile în care credincioșii se pregătesc spiritual și trupește de sărbătoarea venirii pe lume a lui Iisus Hristos și ne amintește de postul lui Moise de pe Muntele Sinai, când a aşteptat ca Dumnezeu să scrie pe lespezile de piatră Legea Decalogului, adică cele 10 porunci.
MAI POTI CITI