REZUMAT YANXI PALATUL SUSPINELOR serial istoric chinezesc cu 70 de episoade. Melodie de inceput.

Sa vedem in mare care este rezumatul serialului YANXI, Palatul Suspinelor, o drama istorica "made in" China care se bucura de un mare succes international.

Este drept ca cele 70 de episoade ale serialului Yanxi Palatul Suspinelor nu pot fi rezumate cu usurinta, dar totsui sa incercam sa suprindem esenta actiunii din aceasta productie de televiziune care captiveaza,

Toate epsioadele serialului „Yanxi, palatul suspinelor” se vad in premiera  de luni până vineri, de la ora 17.00 la TVR 1.

Serialul Yanxi, palatul suspinelor este o dramă istorică care aduce în prim plan China imperială a anului 1741.MELODIE DE INCEPUT YANXI, PALATUL SUSPINLEOR

Wei Yingluo, o tânără dintr-o familie modestă, se angajează brodeuză la curtea împăratului Quinlong şi îşi arata încă din prima zi inteligenţa, curajul şi sufletul generos si cald.

Dar Wei Yingluo are un secret pe care-l ascunde cu grijă: vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu sora ei mai mare, care a murit în împrejurări misterioase în Oraşul Interzis.

Zijin Cheng sau „Oraşul Purpuriu Interzis”, nu este altceva decât un imens conglomerat de palate desăvârşite, formând de secole inima Beijing-ului.

Bănuindu-l, pe nedrept, pe Fuca Fuheng (membru al gărzilor imperiale) că ar fi comis crima, Yingluo face tot posibilul să se apropie de sora lui, împărăteasa Fuca, una dintre consoartele împăratului.

Aceasta o ia pe fată sub aripa ei şi o transformă într-o tânără educată, învăţând-o eticheta de la curtea imperială.
rezumat toate episoade yanxi palatul suspinelor

La rândul ei, Yingluo devine confidenta şi prietena de încredere a împărătesei, ajutând-o să se ferească de manevrele şi comploturile rivalelor sale, celelalte consoarte ale împăratului.

În universul fascinant, plin de culoare, dar şi de pericole nebănuite, al palatului imperial, maşinaţiunile politice se împletesc cu poveşti de iubire şi cu suferinţele ascunse ale numeroaselor femei, nobile sau sărmane, care trăiesc în Oraşul Interzis.

Puternică şi curajoasă, Wei Yingluo va urca pas cu pas în ierarhia palatului, în ciuda originilor ei umile, modeste, stârnind in acest fel invidia celor care nu reuşesc să o doboare şi maridn admiraţia altor femei, pentru care va deveni un adevărat model pentru o societate aflata in schimbare.

Serialul YANXI PALATUL SUSPINELOR şi-a câştigat fani in toate colţurile lumii datorită imaginilor spectaculoase, jocului actoricesc profesionist, dar şi setting-urilor şi costumelor autentice - costumele sunt lucrate cu migală, în detaliu, cu broderii realizate manual şi materiale tradiţionale.
MAI POTI CITI