Pareri forum KILIAN LOVE DON'T BE SHY parfumul Rihannei, după care toată lumea este înnebunită

Dacă vrei să miroși și tu precum cântăreața Rihana ar trebuie sa iti faci o parere despre parfumul pe care il foloseste acesta si despre care opinia comentariilor este ca e un parfum după care toată lumea este înnebunită.

Mai multe vedete au comentat despre mirosul minunat al cântăreței. Spre exemplu, Cardi B a spus entuziasmată despre Rihanna că miroase bine când a participat la decernarea premiilor BET Awards.

Nu este de mirare că fanii artistei vor să știe ce parfum folosește totuși artista, de primește atât de multe complimente.

Din fericire, răspunsul la intrebarea ce parfum foloseste Rihanna a fost in sfarsit aflat.

Este vorba de parfumul „Love, Don’t Be Shy” de la By Kilian, un amestec olfactiv delicios de vanilie, caramel, zahăr, neroli și floare de portocal.
Pareri forum parfum KILIAN LOVE DON'T BE SHY

Atitudinea este noul trend și Kilian LOVE DON'T BE SHY este parfumul ce se potrivește perfect personalității tale puternice.

Un parfum de nisa cat se poate de modern, cu o carisma inconfundabila si perfect pentru a-ti atinge toate obiectivele.

Ție nu îți este teamă de iubire și acest mesaj este clar de la bun început: prin îndrăzneala combinației scânteietoare de note citrice puternice, neroli și bergamotă, scoase în evidență de aerul condimentat cu piper și coriandru.

Inima parfumului KILIAN LOVE DON'T BE SHY este dulce și încântătoare, cu acorduri de trandafiri, neroli și caprifoi.

Notele finale ale parfumului sunt infuzate cu multa senzualitate pură, îmbrăcată în note de ambră caldă, mosc și caramel seducător.

Rezumat descriere caracteristici parfum KILIAN LOVE DON'T BE SHY

a) Note de baza laudanum, Vanilie, Caramel, Muschi, Zahar, vanilie, muschi, caramel, zahar

b) Note de mijloc Iasomie, Trandafir, Caprifoi, Stanjenel, Floare de portocal, iasomie, trandafir, caprifoi, floare de portocal, stanjenel

c) Note de varf: Bergamota, Coriandru, Piper roz, Bergamota, Coriandru, Piper roz, Floare de portocal amar, floare de portocal amar

d) Senzatie parfum: Eleganta
MAI POTI CITI