MORANDI aka MOGA si RANDI single nou PROFESSIONAL LIAR versuri si muzica super

WIKI: MORANDI un proiect demarat in 2004 cu succes frenetic in strainatate. MORANDI adica  trupa formata din ANDREI ROPCEA aka RANDI si MARIUS MOGA.

Doi artisti geniali si prieteni in acelasi timp. Primul lor single s-a numit "LOVE ME". Au urmat  trei albume de succes  iar melodiile s-au transformat in hituri ce s-au auzit la posturile de radio internationale.

In peste 16 tari de la UCRAINA, GERMANIA, GRECIA, POLONIA, TURCIA, CROATIA.

Hitul "ANGELS" a fost o lunga perioada de timp cea mai descarcata piesa din toate timpurile in UCRAINA si RUSIA.

O alta piesa trupei MORANDI si anume " KALINKA" cu un videoclip superb regizat de ROMAN BULARCA filmat in AMERICA.
versurile piesei PROFESSIONAL LIAR  by Morandi cu Moga si Randi

Piesa a strans peste 72 de milione de vizualizari pe YOUTUBE. "KALINKA" a fost pe primul loc in topuri pe SPOTIFYsi APPLE MUSIC. In TURCIA, CROATIA , GERMANIA  si multe alte tari.

Asa de mare a fost frenezia declansata de romanii nostri incat producatorul turc BURAK YETER a  facut un remix si a  lansat un videoclip care nu au facut decat sa sporeeasca succesul romanilor.

Au trecut anii MOGA& RANDI aka MORANDI au lucrat separat dar iata ca a venit vremea sa se reintalneasca si sa lucreze impreuna un nou proiect.

MOGA si RANDI adica MORANDI lucreaza de zor la un nou album si ne asteapta surprize frumoase.

De pe acest album in lucru  zilel trecute s-a lansat melodia "PROFESSIONAL LIAR".

Compozitorii sunt cei doi prieteni MOGA MARIUS si ROPCEA ANDREI.

Videocliplul ale carei filmari au avut loc in capitala  a fost regizat de BOGDAN DARAGIU.

Videoclipul ne prezinta pe muzica o poveste  SF o poveste intre doua fete ce vor sa  fie un cuplu celebru ca "BONNIE&CLYDE.

Suntem introdusi intr-un viitor  plin de culaoare locuit de  femei cu peruci si locuitori ce poarta haine luminoase. O metropola  ce seamana cu orasul TOKIO.

In anul 2050 politistii din poveste investigheaza o crima. Prilej pentru care ne sunt prezentate urmari  Cu lasere , focuri de arme, masini ale vitorului.

O fantezie SF ce pare ca  este tot mai aproape de noi. Traim vremurile in care viitorul este dominat de tehnologie si printre noi traiesc robotii si inteligenta artificiala.

In tot acest univers iubirea nu s-a pierdut. Povestile de iubire doar au cateodata un final nefericit.

O piesa ce suntem convinsi se va bucura de succes. Cine este "PROFESSIONAL LIAR"?  Seamana personajul cu  unul des intalnit si in afara viitorului?

Publicul este incantat de reunirea trupei MORANDI.

Daca MOGA s-a asezat la casa lui impreuna cu frumoasa ardeleanca BIANCA LAPUSTE si au devenit parintii unei minunate fetite MARIA prietenul RANDI  se "antreneaza".

Deocamdata RANDI isi umple viata cu muzica si prieteni. Femeia care ii va sta alaturi lui RANDI trebuie sa fie speciala. Si RANDI nici nu se grabeste.

Fanele il adora. L-au putut admira  pe RANDI intr-un pictorial recent in revista "TOUCH".  In urma cu cateva zile ANDREI a ajuns la spital pe perfuzii.

Obosela si-a spus cuvantul. RANDI este un perfectionist si munceste foarte mult.Suntem mandri de performantele romanilor MOGA si RANDI pe scurt MORANDI. Trupa din ROMANIA care a umplut stadioane cu o suta de mii de oameni.

Asa cum ne-au obisnuit MORANDI nu pot cobora stacheta.  NOUL album aflat in lucru va fi  si mai frumos  decat precedentele.

Va respectam, va pretuim MORANDI. Ascultati si urmariti clipul ultimei piese de pe albumul aflat in lucru.

"PROFESSIONAL LIAR" un videoclip ce imbina muzica disco si cea electronica cu un sound  proaspat si vibrant.

Emotii si bucurii definitorii pentru muzica trupei MORANDI. TINETI-O TOT ASA DRAGI BAIETI!
MAI POTI CITI