MESAJE de Suparare si DEZAMAGIRE. Mesaj de suparare pentru Iubit sau Iubita.

O selectie care ne-a facut o parere buna de mesaje de suparare din dragoste, mesaje triste de suparare si mesaje de noapte buna suparare.

Pentru toti si toate cele care din diverse cauze au nevoie de un mesaj de suparare pe viata din dragoste si dezamagire iata cateva texte faine:

1) Nu sunt supărata că m-ai mințit, sunt supărata că de acum încolo nu te mai pot crede.

2) Aştept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze şi să-mi spună “te iubesc!”, iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezeşte de dimineaţă… dar se pare că nu o voi avea…

3) Daca te ignor, nu înseamnă ca nu te iubesc. Înseamnă ca m-ai supărat și nu am chef să îți răspund ca să văd dacă te doare și pe tine.
Mesaj de suparare si dezamagire pentru Iubit sau Iubita

4) Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…

5) Când cauţi plăcerea, aminteşte-ţi că aceasta e însoţită de regrete şi suferinţă. În fundul cupei plăcerilor găseşti oboseala, supărarea, iar baza supărării e formată din voluptăţiile plăcerii.

6) O relație este precum o sticla sparta. Uneori este mai bine să lași cioburile nestrânse decât sa te rânești încercând sa le pui la loc.

7) Stau în camera mea rece… Privesc în jur şi mi se pare că pereţii se strâng în jurul meu… Mă simt singură… Totul e întunecat şi rece, întocmai ca inima mea… Închid ochii şi încerc să uit de tot…

8) O, cat de repede se risipesc si visele dragostei, cu cat ajung mai sus cu-atat navalesc peste ele vanturi mai naprasnice. Si n-au sa le intareasca decat niste ganduri triste de iubire neimplinita.

9) Te-am iertat pentru ca m-ai mintit, pentru ca te-am vazut cu alta, pentru ca te suparai fara nicio explicatie, pentru ca nu-mi dadeai nicio explicatie, pentru ca nu ai tinut la mine. Te-am iertat pentru tot. Si tocmai, caci te-am iertat de prea multe ori, acum nu mai pot.

10) Doamne cat de mult am putut iubit si cat de cumplit am fost ranit, cum voi mai putea sa cred vreodata intr-un lucru pe cat de frumos pe-atat de dureros!

11) Ti-am fost sincera dar tu m-ai mințit. Ti-am oferit încrederea mea dar m-ai dezamăgit. Ti-am oferit timpul meu, dar tu nu aveai nevoie de el. Ti-am mărturisit toate visele mele ca tu, acum sa razi de ele.

12) Dragostea e un vis frumos din care te poate trezi doar minciunile. Dragostea e o floare pretioasa pe care unii se reped sa o smulga cu lacomie numai pentru ei ca sa se mire dupa aceea cum li se ofileste in brate.

13) Toată lumea e supărată când sunt eu fericită şi toată lumea e fericită când sunt eu supărată…mai bine sunt mereu supărată decât să fie ceilalţi supăraţi….dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea…

14) Lacrimi amare îmi acoperă ochii când noaptea la tine stau şi privesc, iar somnu-i departe nu pot să-l apropii şi doar la tine stau şi mă gândesc.

15) Ai fost o carte atat de frumoasa si-mi pare rau ca nu am apucat decat sa te rasfoiesc grabit, ti-as fi citit cu drag fiecare rand al inimii si sunt convins ca nu m-as fi plictisit niciodata...

Aceasta a fost selectia noastra de mesaje si texte de mesaje de suparare si dezamagire pentru iubit si iubita, mesaje grele de suparare in dragoste.
MAI POTI CITI