MESAJE de NOAPTE buna romantice. MESAJE de seara buna simple pentru iubit.

Iata o selectie simpla de mesaje de noapte buna romantice, mesaje de sambata seara, mesaje de seara pentru iubit.

Cateva mesaje de dragoste noapte buna, mesaje de noapte buna scurte, mesaje de iubire noapte buna pe care sa le trimiteti jumatati voastre pentru a ve exprima simplu dar emotionant sentimentele.

1) Cauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii& adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte buna!

2) Du-te la somn domnule! Am nevoie de ochii aia frumosi ai tai odihniti pentru a ma admira maine cand ne vedem! P.S. Inca am privirea ta intiparita in minte!

3) Imi aduc aminte cand ti-am promis ca nu va trece nici o noapte fara sa-ti soptesc; noapte buna! au trecut aproape 3 luni de cand nu m-ai lasat sa-ti mai soptesc... dar nu uita.. Te iubesc!
mesaje de noapte buna si dragoste scurte si emotionante

4) As vrea ca dupa ce citesti acest mesajde noapte buna, sa adormi cu mine in gand. Noapte buna, somn usor sa visezi un porcusor!

5) Noapte buna pui de luna, sa-ti cada steluțe pe năsuc si vise fierbinți să-ți învelească zâmbetul dulce la care-am sa visez si eu cu ochii deschiși pana o să mă ia somnul si o sa te prind de mana pe tărâmul minunilor.

6) Iti urez din colt de luna, somn usor si noapte buna si de pe o mica stea un sarut din partea mea.

7) Daca as avea aripi as zbura pana la tine, Daca as putea te-as tine langa mine, Dar eu nu am aripi nici putere, Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna.

8) Iti trimit o perna de ganduri bune pentru vise frumoase, o patura plina cu grija care sa te protejeze in somn si toate sarutarile mele pentru un somn lin. Noapte buna!

9) In noapte trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii... e dorul meu ce vine s-adoarma linga tine...

10) As dori sa vin la tine, unde bate gandul tau, sa-ti sarut gurita dulce si sa dorm pe bratul tau.

11) Noapte buna somn ușor îngerașii te-înconjor de la luna noapte buna iar de la micuță stea un sărut din partea mea.

12) Noapte buna tavalit mic ce esti, mi-ai injectat creierul cu iubirea ta … de cand te-am cunoscut nu pot sa te mai scot din gand. Te iubesc enorm.

13) O imbratisare speciala pentru cineva special. Si un sarut dulce de noapte buna!

14) Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna.

15) Toate stelele de pe cer sa te vegheze, luna sa-ti fie aparatorul viselor urate, iar inima mea sa-ti incalzeasca sufletul. O noapte frumoasa si linistita iti doresc, frumosul meu/frumoasa mea. Vise placute

16) Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.

17) Se așterne noaptea învăluind totul într-o mantie de safir cu sclipiri de cristal. Lasă îngerii de lumina să se călăuzească in vis. Și dormi in pace. Noapte bună!

18) Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna.

19) Majoritatea oamenilor închid ochii pentru că vor să doarmă… Eu îi închid pentru că vreau să te văd! Noapte bună, iubire!

20) Un trandafir as vrea sa fiu, Sa te sarut printre petale, Somnul sa ti-l veghez pana tarziu, Ca sa te simti si tu o floare. Noapte Buna

Acestea au fost cele cateva fraze, texte de mesaje de noapte buna si dor, mesaje de noapte buna simple te iubesc care spea ca va vor ajuta atunci cand veti avea nevoie de un strop de inspiratie!
MAI POTI CITI