MESAJE de iubire, despartire si DOR lungi. Mesaje de asteptare si dor pentru amant.

Iata o colectie de mesaje romantice de dor, mesaje de asteptare si dor pentru el, mesaje de asteptare si dor pentru iubit, mesaje de dor nebun pentru amant de la amanta.

Barbatii simt o emotie speciala in momentul in care primesc mesaje de dragoste si dor de la iubita, sotie si de ce nu... de la amanta.

Nu te teme ca ai putea fi prea siropoasa si ca iubitul tau va rade de tine. Cand va citi mesaje de dor nebun pentru el, va sti ca ai rupt cateva clipe din timpul tau pentru a te gandi la el si va aprecia acest lucru.

1) Totul e pustiu în jurul meu, dar culmea este că te văd peste tot și te iubesc atât de mult încât simt că în urma mea las dâră de iubire. Numai ca tu nu ești aici să o aduni.
mesaje romantice de dor lungi pentru amant
2) As vrea sa zambesc, dar tu nu esti langa mine. As vrea sa plang de bucurie ca te am in inima mea, dar tu esti prea departe pt a-mi sterge lacrimile... As vrea sa te vad, sa-ti sar in brate si sa iti spun cat de mult imi lipsesti...

3) Cand tu esti departe nu simt decat o tristete imensa care imi sfasie sufletul.. Inima mea te cere si te vrea din nou.. Mi-e atat de dor de tine...

4) Mi-e dor de privirea ta, de zambetul tau cald, de glasul tau, de tot ce-ti apartine! Abia astept sa te revad!

5) Ma trezesc si inima imi bate tare... inca te privesc precum in vis. Incerc sa ma spal pe ochii si cand privesc in oglinda zaresc chipul tau ca o aura stralucitoare. Incerc sa uit ca nu imi esti alaturi si imi aduc aminte de clipele de neuitat. Erai pentru mine o stea. Erai un fel de Luceafar chiar mai stralucitoare decat el, iar frunza ingalbenita de toamna ce o reprezint viseaza la primavara cea nu demult trecuta in care te privea noapte de noapte.

6) Distanta dintre doua inimi nu este un obstacol, este un reminder care ne aminteste cat de puternica este dragostea noastra.

7) Mi-e dor de tine iubire sfanta. As face totul sa-ti fie bine. Mi-e dor de tine ca de-o minune, iIn orice clipa mi-e dor de tine.

8) Dor, dorinta, teama, pasiune, daruire, intelegere, acceptare, o lume de sentimente, in doua cuvinte: te iubesc!

9) Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

10) Stii, mi se intampla cateodata sa imi simt coasta lipsa... nu spun ca doare, spun ca "dor": dor de tine, de ochii tai, de surasul tau cuminte. Si se mai intampla cateodata sa apuc semnele batrarnetii: tahicardie (cam de pe cand te-am vazut), tremur de gene(cam de pe cand te stiu) si voce slaba (cam de cand sunt cu tine). Am inteles asadar ca sunt batran, batran in dragostea pentru tine...Si am mai invatat (mi-au spus-o apele Fluviului) ca dragostea nu e unara, ca Eu nu te pot iubi decat pe Tine, Noi fiind concepte abstracte, indepartate si, totusi, atat de particulare ca imi vine sa te sarut si sa iti spun Cuvintele cu care Dumnezeu a creat lumea: te iubesc!

11) Iti trimit acest mesaj ca sa ma risipesc din dorul pe care il simt.. Stiai ca dorul doare?

12) Mi-e dor de privirea ta, de zambetul tau cald, de glasul tau, de tot ce-ti apartine! Abia astept sa te revad!

13) Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.

Acestea au foste mesajele de mesaje de dor si iubire pentru amant, mesaje de asteptare si dor pentru iubit, mesaje de dor pentru el triste care ne-au placut si pe care vi le-am impartasit cu placere.
MAI POTI CITI