Mesaje de DESPARTIRE elegante, mesaje de despartire funny si hazli pentru glume.

Este adevarat ca nu prea este elegant sa trimiti un mesaj de despartire in gluma, chiar daca pe moment acest gest poate parea funny... insa trebuie sa recunoastem ca sunt situatii cand o gluma nesarata cu um mesaje de despartiere poate avea si menirea de a detensiona atmosfera si de a relexa situatia.

De aceea va propunem o scurta lista de mesaje elegante si hazlii de despartire pentru a a face glume inteligente cu cap si nu de de ale transforma in mesaje de despartire dureroase.

1) Nu vrei sa dezvalui cati parteneri de o noapte ai avut, lucru care ma face sa cred ca ai depasit 3 parteneri si orice numar mai mare de atat este inacceptabil.
mesaje de despartire elegante si funny
2) Sclipesc lumini pe stradă, nu, nu sunt licurici, sunt doar niste paiete si foarte mult lipici. Mă duc din nou la party. Sunt veselă, sunt eu, dar ţie ce îţi pasă ai fost şi esti un bou!

3) Dragul meu, facand astazi curatenie mi-am dat seama ca nu am unde sa iti pun papucii. Asa ca m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa ti-i dau. Sigur le vei gasi un loc la tine sau in alta parte.  Adio!

4) Chiar crezi ca esti cel mai tare tip pe care l-am cunoscut vreodata, asa cum imi tot dai de inteles? Esti doar cel mai ingamfat, prost- crescut si plin de complexe tip cu care am avut de-a face. Sper ca asta o sa te enerveze atat de tare, incat n-o sa vrei sa ma mai cauti niciodata!

5) Amintirile ma dor… Din vina ta ma sting usor usor… Cat de departe as merge dar nu pot… Din mintea mea as vrea ca sa te scot dar nu pot sa ridic capacul la WC. Adio...

6) Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine.... cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te naibii la o parte din fata mea!

7) Când m-am despărţit de tine parcă am renunţat la mâncarea de post, ai fost doar un cântec trist care era cântat şi prost. Adio....

8) Primeşti acest mesaj de despărţire pentru că ai fost prima mea iubire şi am vrut să te fac fericit, îţi doresc să ai parte de toată suferinţa mea şi să o trăieşti înzecit.

9) Mi-aș dori să te muți la mine, să te iubesc, să am grijă de tine, să te hrănesc, să te spăl, să te sărut zilnic și să te scot în oraș, la plimbare. Dar nu mă lasă mama să țin în casă animale raioase....

10) Daca am fi numai noi doi pe o barca si s-ar scufunda, iar pe ea s-ar afla doar o singura vesta de salvare, mi-ar fi foarte dor de tine...
MAI POTI CITI