MESAJE de apropiere cu IMPACT emotional. Mesaje pentru a impresiona persoana iubita.

Cateva mesaje de dragoste si apropiere, mesaje frumose si puternice bune pentru a impresiona placut persoana iubita.

Declarații de dragoste emoționante cu impact emotional maxim ca sa surprinzi acea persoana speciala din viata ta.

a) As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste oamenii. As vrea sa iubesc ploaia, dar picaturile ei sunt mari si reci. As vrea sa te iubesc pe tine, dar poate tu n-o sa ma iubesti niciodata. Si totusi ... am sa iubesc marea si ploaia si pe tine intotdeuna!

b) Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!
mesaje de dragoste si apropiere cu impact emotional imediat

c) Ochii tăi sunt făcuţi să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorinţele. Toată fiinţa ta e încântătoare şi eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.

d) Este dificil sa gasesti fericirea in tine insuti, insa este imposibil sa o gasesti in alta parte

e) Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.

f) Tu eşti un ochi deschis spre întunericul sufletului meu, sub pleoapa căruia se zbat zborurile însângerate ale viselor. Nu pleca, mai vreau să te privesc, vreau să te culeg şoaptă cu şoaptă, lumină cu lumină, tristeţe cu tristeţe.

g) Cand o usa a fericirii ni se inchide, o alta se deschide. Dar, de multe ori, suntem atat de atrasi de usa inchisa, incat n-o observam pe cea care s-a deschis.

h) O dragoste poate dura o vesnicie daca stii cum sa o tii treaza - asa ca m-am gandit sa te trezesc cu o particica mica din iubirea mea - un sarut. Buna dimineata!

i) Ador clipele în care îmi eşti alături şi urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simţi cel mai iubit, aşa cum reuşeşti tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, aşa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

j) Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare… Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna!

k) Cand te simti mic, nefolositor, deprimat si crezi ca nu esti bun de nimic, gandeste-te ca cel putin odata in viata ta ai fost cel mai tare si mai rapid din grupul tau: atunci cand erai spermatozoid! Ma bucur ca te am azi langa mine! Te iubesc!

l) E greu sa-i ceri creierului sa nu mai iubeasca pe cineva atunci cand inima nu vrea sa asculte. Nu pot sa te scot din mintea mea!

m) Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singurătate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de căldură, dar întotdeauna am nevoie de tine!

n) Nu merita sa plangi pentru cineva care rade cand se gandeste la tine si care nu-ti poate simti durerea. Chiar daca e greu, sa stii ca nu merita!

Acestea au fost cele cateva mesaje de apropiere cu impact emotional care noua ne-au placut si pe care am dorit sa vi le impartasim.
MAI POTI CITI