GRATAR electric Master Copper GRILL pareri forumuri: 5 temperaturi pentru un gatit perfect

Grătarul electric fără fum Master Copper Grill cu suprafață antiaderentă se încălzește foarte rapid, iar termostatul de mare precizie cu 5 temperaturi reglabile asigură o gătire perfectă.

Cu ajutorul Master Copper Grill poti prepara acasă fripturi delicioase fără foc, fără fum și fără cărbuni.

Parerea comentariilor despre Gratarul electric Master Copper Grill de pe forumurile cu topicuri despre gratare electrice ieftine si bune:

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5

b) Este produsul usor de utilizat: 4,30 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele Master Copper: 4,40 din 5

Opinii comentarii forum GRATAR electric Master Copper GRILL


Grătarul electric Master Copper Grill îți permite să prepare rapid fripturi gustoare, legume grill, pește și multe alte. Este soluția perfectă dacă locuiești la apartament și nu ai unde să instalezi grătarul cu cărbuni.

Datorită proprietăților sale termoconductoare grătarul electric pentru interior Master Copper Grill ajunge într-un timp foarte rapid la temperatura optima de preparare, asigurând o gătire cu adevarat unifromă.

In momentul in care când alimentele intră în contact cu suprafața grătarului electric, acestea încep să se rumenească, formând o crustă savuroasă care păstrează în interior toată savoarea.

Cu o suprafață mare de gătit, grătarul electric Master Copper Grill se încălzește foarte repede, astfel vei obține rapid o friptură suculentă și rumenită, iar în funcție de preferințe, termostatul cu 5 temperaturi reglabile te va ajuta să setezi temperatura optimă pentru a obține rezultatul mult dorit.

Master Copper Grill este prevăzut cu tăviță de acumulare a lichidelor pierdute de alimente în timpul gătirii și a grăsimii.

Astfel, grăsimea nu va intra în contact cu carnea, un amănunt deosebit de important pentru persoanele aflate la dietă.

Pe lângă tava striată, vei primi gratuit și o tavă netedă potrivită pentru a găti ouă ochiuri, omlete sau legume. Pentru un confort sporit și siguranță deplină, baza de susținere a tăvilor este prevăzută cu tehnologie Cool-Touch, fiind în permanență rece.

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Stratul revoluționar confectionat din cupru, asigură rezistență sporită la zgârieturi suprafeței de gătit, astfel alimentele nu se vor lipi niciodată și vei putea găti rapid și fără bătăi de cap.

Și un oricum, ci veti gati rapid un gratar delicios cu mai puțin fum și grăsimi. Având un design compact, gratarul electric Master Copper grill nu ocupă mult spațiu în bucătărie și poate fi depozitat cu ușurință în dulap.
MAI POTI CITI