DIETA Hungry Girl pareri forum: slabeste 13 kg prin dieta hipocalorica

Nu este vorba de dieta hipocalorica Mihaela Bilic ci despre o dietă creată de Lisa Lillien care deși nu este nutriționist sau bucătar, a reușit să slăbească cu succes 13 kg prin rețete hipocalorice pe care le-a creat singură și prin eliminarea din dietă a pâinii, a pastelor și a altor alimente bogate în amidon.

Pe forumuri interesele topicurilor sunt diverse, dar parerile sunt in general legate de subiecte precum dieta hipocalorica si hipoglicemica, dieta hipocalorica rapida rezultate sau dieta hipocalorica si hipoglucidica vegetariana. Aceasta varietatea de "curiozitati" legate de dietele hipocalorice este un indicator semnificativ privind eficienta lor in slabire.

Revenind la Dieta hipocalorica Hungry Girl va spunem ca acest regim de slabire eficient si la moda folosește înlocuitori săraci în calorii pentru ingrediente tradiționale și metode de gătit mai sănătoase, precum coacerea în cuptor în locul prăjirii în ulei.
Opinii DIETA Hungry Girl foumuri regimuri hipocalorice

Aceste schimbări îi pot ajuta pe care țin cură de slăbire să reducă consumul de calorii și grăsimi, fără să renunțe complet la alimentele care le plac.

Alimente recomandate în dieta hipocalorica „Hungry Girl”

Pentru crearea rețetelor din această dietă, Lisa Lillian recomandă ingrediente precum cereale bogate în fibre, splenda, sirop de ciocolată fără zahăr, budincă instant fără zahăr, brânză cu un conținut redus de grăsimi, smântână degresată, pâine dietetică, dovleac, ceapă, roșii conservate, lapte de soia cu vanilie, carne de vită și de curcan.

Dieta hipocalorica „Hungry Girl” poate fi atractivă pentru cei care vor să slăbească dar în același timp să continue să mănânce alimentele care le plac, însă într-o variantă cu calorii mai puține.

Dar aceasta dieta hipocalorica pe nume „Hungry Girl” are dupa parerea unor nutritionisti si unele dezavantaje mai mult sau mai putin evidente:
 • Cele mai multe rețete sunt versiuni hipocalorice ale unor preparate tip fast-food sau mâncăruri comerciale nesănătoase

 • Rețetele dietei „Hungry Girl” nu conțin suficiente legume și fructe

 • Dieta „Hungry Girl” nu conține alimente bogate în acizi grași esențiali

 • Mulți din cei care țin această dietă consideră rețetele nesatisfăcătoare

 • Încurajează consumul de alimente procesate și îndulcitori artificiali

 • Multe din rețete din dieta „Hungry Girl” sunt bogate în  sare

 • Nu include un program de exerciții pentru o slăbire eficientă și de durată

 • Autoarea nu este un nutriționist certificat sau un expert în sănătate

Exemplu de plan de dietă hipocalorica Hungry Girl”
 1. Mic-dejun – pizza

 2. Prânz – sandviș cu carne de curcan, brânză și varză

 3. Gustare de prânz – inele de ceapă (se prepară din inele de ceapă date prin pesmet sau cereale și condimente și coapte în cuptor)

 4. Cina – margarita dietetică și un sandviș facut cu carne de vită și brânză

 5. Desert – prăjitură de ciocolată din unt de arahide
MAI POTI CITI