DIETA DRAGOS PATRARU meniul cu care a slabit 32 kg fara sa se infometeze.

Prezentatorul Dragoş Pătraru a slăbit cu cap şi acum vrea să împărtășească din secretele dietei lui într-o nouă emisiune STAREA SANATATII, dar şi într-o carte. Dragoș Pătraru cantarea în urmă cu cinci ani 122 de kilograme.

Meniu dieta Dragos Patraru, plan alimentar pentru un regim de slabire fara infometare

a) Dimineața – 2 ouă, o jumătate de avocado, carne (șuncă de porc, kaizer, mușchi, orice, cât mai natural posibil), castravete, roșii, brânză, cașcaval, o cafea fără zahăr, desigur, dar cu o lingură de smântână alimentară.

b) La prânz: două fripturi la grătar cel puțin. Când ii era foame, trei. Când vrea, Patraru spune ca se prosteste cu o garnitură, dar fără cartofi, orez și alte prostii. Legume la grătar, fasole verde. O salată. Încă o cafea. E a treia, că mai are una bauta pe la 11.

dragos patraru gras iniante de dieta de slabire personala

c) Seara, când vinea de la emisiune: un shake cu 30 g proteină, nuci, afine congelate, o banană, lapte de cocos sau de migdale. Dacă îi era foame, mai baga la culcare o mână de nuci.

Asta e o alimentație pentru 4 antrenamente pe săptămână.

Acum ca sa se mentina Dragos Patraru a modificat un pic dieta si planul alimentar.

Astfel, a renuntat la masa de seară. La ora 17.00-18.00, mai gusta nişte seminţe: caju crud, nuci, migdale, o mână cu fructe de pădure şi gata.

Lui Dragos Patraru aceasta dieta de slabire  i-a mers perfect, vouă s-ar putea să vă fie prea mult sau prea puțin.

Depinde de fiecare corp. Patraru spunea ca o parte din caloriile le ardea foarte mult și la munca pentru emisiune.

Dar să nu mâncați nu e niciodată o soluție. Dacă vreți să slăbiți și să nu vă îngrășați la loc apoi, trebuie să mâncați, nu să vă înfometați.

Nu există cură de slăbire. Dietele, dintre care am ținut și eu vreo zece, îți fac mult rău. Există doar un mod de viață sănătos și un mod de viață nesănătos. Suntem ceea ce mâncăm.

Și suntem suma tuturor obiceiurilor noastre zilnice, nu doar alimentare. Dacă nu faci mișcare deloc se vede. Nu azi, nu mâine, ci peste cinci ani, peste zece. Iar peste 25 de ani, când deja e prea târziu și ești prea bolnav, te întrebi ce nu ai făcut.

NOUA emisiune a lui Dragos Patraru «Starea sănătății” este despre cum îți poți schimba viața în bine prin adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase.

E vorba de prevenție, despre cum ne ocupăm de sănătate când suntem încă sănătoși.
MAI POTI CITI