CREDIMAG RO pareri forumuri: cumparaturi in RATE exclusiv si de incredere

Despre CREDIMAG RO, primul Marketplace online din Europa de unde îți poți lua orice exclusiv în rate, în credit, leasing, cu cardul de cumpărături sau în rate fără dobândă parerile de pe forumuri sunt pozitive si exprima increderea.

Parerea comentariilor de forumurile despre CREDIMAG RO

a) Utilitatea produselor financiare Credimag: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsele de creditare Credimag asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Sunt produsele de finantare Credimag usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Sunt creditele Credimag.ro de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este Credimag orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu Credimag.ro: 4,50 din 5
pareri CREDIMAG RO forum magazin cumparaturi in rate

Credimag este mai mult decât un Marketplace unde îți poți satisface necesitatea de shopping sau cocheta cu echipamentul atât de necesar creșterii afacerii tale.

Aici poți aplica direct pentru finanțarea achiziției la unul din Colaboratorii Finanțatori ai Credimag, în cadrul procesului obișnuit de shopping online.

Și pentru că timpul este mai scump decât banii Credimag ro a decis să aduca cât mai multe soluții de finanțare care să nu-ți consume efort și timp pentru aplicare.

Fie că ești în proces de renovare a locuinței, fie că vrei să-ți iei un gadget nou sau un echipament pentru dezvoltarea afacerii, prețul nu mai contează pentru tine.

De acum încolo nu mai contează câți bani ai pe moment, contează cât din veniturile tale lunare pot fi utilizate pentru a-ți asigura investițiile.

Credimag.ro este locul unde chiar și companiile pot face shopping în rate.

Pe Credimag.ro puteti plasa o comanda pentru bunuri in rate si cu o pensie de 640 lei. Important este sa nu depasiti gradul maxim de indatorare stabilit în conformitate cu cerințele BNR, gradul de îndatorare reprezentând cota din veniturile dvs. lunare nete pe care trebuie să le îndreptați la achitarea ratelor lunare (inclusiv cele pentru care intenționați să aplicați).

Gradul maxim de îndatorare în vigoare este de 40%, ceea ce înseamnă că ratele lunare nu pot depăși 40% din venitul dvs. lunar net.

Astfel, în cazul unui venit lunar net de 640 lei, ratele lunare nu pot depăși 256 lei (cele existente împreună cu cele pentru care se aplică).

Nu mai trebuie să bați la ușa băncilor pentru a solicita finanțare pentru necesitățile curente și investiționale ale businessului tău.

Ai acces la suficiente soluții de finanțare de la colaboratorii noștri Finanțatori dar și suport calificat de la consilierii Credimag pentru o experiență de finanțare plăcută.

Credite, linii de credit, leasing-uri financiare, leasing-uri operaționale toate organizate pentru achiziția utilajului, echipamentului, mobilierului sau automobilului fără stres.

De asemenea daca ai o afacere în domeniul comerțului și crezi că produsele tale se potrivesc pentru a fi vândute în rate atunci te poti înregistra în calitate de Vânzător pe Credimag.

Completezi formularul de pe site și un responsabil Credimag te va contacta pentru semnarea contractului de parteneriat.

Vei primi acces la contul tău de Vânzător Credimag pentru listarea produselor, care, după autorizare, vor fi imediat expuse pentru vânzare în rate.
MAI POTI CITI