CONCURS www Dr. Oetker Musli Vitalis inscrie COD cu SMS la 1854

Concursul Dr. Oetker “Câştigă mixul pentru un stil de viaţă echilibrat!” se desfasoara conform regulamentului pana in data de 30.11.2019 prin inscrierea codurilor pe www.vitalismusli.ro/mix-stil-viata-echilibrat sau prin SMS la numarul 1854.

Participa la concursul cu premii pe bune toate produsele Dr. Oetker 2019 comercializate sub marca Musli Vitalis (listate mai jos) si care au pe ambalaj eticheta promotionala cu cod unic de inscriere:

a) Musli crocant cu miere 300g;

b) Musli crocant cu fructe 300g;

c) Musli cu ciocolată 300g;

d) Musli crocant cu banane și ciocolată 300g;

Castigatori CONCURS www Dr. Oetker Musli Vitalis


c) Musli cu fructe și vitamina C 300g;

d) Musli Crocant cu ciocolată și biscuiți 450 g;

e) Musli extra crocant double chocolate 450 g;

f) Musli extra crocant multi-fruct 450 g;

g) Musli extra crocant amestec de nuci 450 g;

Musli extra crocant cu miere și migdale 450 g.

Pentru a se înscrie in concursul “Câştigă mixul pentru un stil de viaţă echilibrat!” 2019, participantul trebuie să trimită, în perioada campaniei (01.09.2019  - 30.11.2019 ), codul promoţional unic prin:

a) SMS, la numărul 1854, numar cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul, valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone, Orange. Mesajul de SMS trebuie să conţină codul unic din interiorul ambalajului. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.

b) ONLINE, la adresa www.oetker.ro, pe pagina de campanie. Participanţii trebuie să completeze formularul de inscriere cu numarul de telefon mobil şi să introducă codul unic din interiorul ambalajului în câmpul aferent acestuia. După ce codul unic a fost înregistrat pe site, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

Un participant la concursul Dr. Oetker “Câştigă mixul pentru un stil de viaţă echilibrat!” cu premii garantate ate câștiga unul dintre următoarele premii:

i) Zilnic, premiu acordat prin momente castigatoare: un voucher la Decathlon, in valoare de 200 de lei.

ii) Saptamanal, premiu acordat prin extragere: un smartwatch Fitbit Versa Lite.

iii) La finalul campaniei, premiu acordat prin extragere: o excursie la Tokio

Un participant unic, definit de acelaşi număr de telefon, poate înscrie maximum 5 coduri unice pe zi și poate câştiga în cadrul prezentei campanii maximum 1 premiu din fiecare categorie de premii: zilnice, saptamanale si final. Pe baza unui cod promoţional valid înscris în prezenta campanie, se poate câştiga un singur premiu.

Premiul în valoare de 5000 euro pentru o excursie la Tokio in timpul jocurilor Olimpice - 24 iulie - 9 august include:

Un pachet turistic format din bilete avion dus-întors (două persoane), transfer, tarif cameră standard dubla, sejur 5 nopți cu mic dejun inclus bani de buzunar de 1000 euro.

Premiile zilnice si saptamanale vor fi livrate câştigătorilor concursului Dr. Oetker Musli Vitalis “Câştigă mixul pentru un stil de viaţă echilibrat!” prin curier în termen de maximum 20 de zile lucrătoare de la data validării.
MAI POTI CITI