CONCURS GALEO Musafirul cel mai drag 2019. Castiga unul dintre cele 3 seturi de ustensile pentru cuptor

Concursul cu premii Galeo Kamis Musafirul cel mai drag se va derula conform regulamentului până la data de 9 octombrie 2019.

Extragerea câștigătorilor concursului Galeo Musafirul cel mai drag se va face în data de 10 octombrie 2019 prin tragere la sorți folosind site-ul www.random.org, numele acestora fiind comunicat după validare printr-un comentariu la postarea publicată pe 2 octombrie 2019, pe pagina Galeo România.

Înscrierea în concursul cu premii Galeo 2019 și implicit participarea la tragerea la sorți se realizează exclusiv dintre participanții care au răspuns corect printr-un comentariu relevant la postarea de concurs de pe pagina de Facebook Galeo România accesibilă prin link-ul facebook.com/GaleoRomania.

Participanții trebuie să răspundă printr-un comentariu care este musafirul preferat pentru care pregătesc cu drag un preparat.

concurs cu premii galeo 2019 musafirul cel mai drag

Organizatorul promotiei cu premii GALEO Musafirul cel mai drag 2019 va premia un număr de 3 utilizatori participanți care se înscriu în perioada concursului.

Pentru a intra în posesia premiului, cei trei câștigători trebuie să răspundă solicitării de furnizare a datelor trimisă prin mesaj privat pe Facebook, solicitare trimisă de Organizator printr-un comentariu la postarea de concurs publicată pe 2 octombrie 2019, pe pagina Galeo România  www.facebook.com/GaleoRomania text în care să transmită: nume, prenume, adresa completă a domiciliului actual și un număr de telefon valid.

Fondul de premiere este în valoare totală de 878,97 lei (TVA inclus) și constă într-un total de 3 premii, fiecare premiu fiind format din ustensile de bucătărie.
MAI POTI CITI