CITATE de despartire dureroase. Citate de despartire triste pentru EL si EA.

Scurta selectie de citate pentru despartiri dureroase, citate triste de despartire atat pentru EL cat si pentru EA. 

Citatele, aforismele, pe care le gasiti mai jos poate te pot ajuta sa iti aduni toata taria sufletesca de care esti in stare pentru a face fata provocarilor, incercarilor si tristeti unei despartiri dureroase.

Puteti contribui la acest wiki despre citate de adio pentru prieteni, citate de despartire in dragoste, citate de despartire pentru iubit sau iubita trimitandu-ne propriile voastre texte dureroase despre despartie care v-au placut.

1) Daca iubesti cu adevarat un lucru, ofera-i libertate. Daca se intoarce la tine, inseamana ca iti apartine. Daca nu, inseamna ca nu a fost sa fie.
citate dureroase de despartire in dragoste

2) Daca intr-adevar iubesti pe cineva, reda-i libertatea. Daca se va intoarce la tine, este al tau, daca nu, inseamna ca niciodata nu ti-a apartinut.

3) Uneori, cred ca cea mai rea parte a unei despartiri, daca cineva poate alege care e cea mai rea parte, ar fi sa iesi dintr-o relatie si sa nu te mai recunosti pe tine insuti intrucat acea relatie a schimbat o multime din tine.

4) Doamne, cum ne-am despartit cu toţii! Poate că şi prietenia şi iubirea nu merită, într-adevar, să fie trăite, dacă nu sunt veşnice. O viaţă întreagă de frumuseţe, asta ar însemna ceva, într-adevar.

5) Stai o secunda si gandeste-te: in viata ta cauti neincetat persoana care ti se potriveste. Morala: de fiecare data cand te desparti de cineva, considera ca esti tot mai aproape de persoana pe care o doresti.

6) Am de gand sa zambesc si sa te fac sa crezi ca sunt fericita, am de gand sa rad, astfel incat sa nu ma vezi cum plang. Am de gand sa te las sa pleci in liniste si, chiar daca acest lucru ma ucide, am de gand sa zambesc.

7) Oamenii se întâlnesc şi se cunosc. Apoi se despart. Se despart pentru ca au facut imprudenţa de a se cunoaste. Se despart, dar nu se uita.

8) Lacrimile sunt cuvinte pe care inima nu le-a stiut exprima.

9) Cât extaz în braţele iubirii, câtă melancolie la trezire şi câtă tristeţe la despărţire.

10) Tu esti responsabil pentru viata ta. Nu ii mai poti invinovati non stop pe altii pentru disfunctionalitatea ei. In viata trebuie sa stii cand e momentul sa mergi mai departe.

11) Indiferent de cine ti-a frant inima sau de cat timp iti va lua pentru a te vindeca, nu vei putea niciodata trece prin asta fara prietenii tai.

12) Este mai bine sa fii iubit si apoi respins decat sa nu fii iubit deloc.

13) Relatiile sunt ca sticla. Uneori e mai bine sa o lasi sparta decat sa te ranesti mai rau incercand sa o lipesti la loc.

Acestea au foste cele cateva citate despre despartire celebre, citate despre despartire de cei dragi, de prieteni, de iubiti si iubite care ne-au placut noua cel mai mult.
MAI POTI CITI