CEDRAFLON Crema Revigoranta pareri forumuri:hidratare intensa si racorire instantanee a picioarelor grele

Parerea comentariilor despre crema CEDRAFLON pentru picioare obosite si grele de pe forumurile despre prospect, compozitie, preturi: 

a) Utilitatea produsului: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele Servier: 4,50 din 5

Cedraflon crema se adresează persoanelor care prezintă senzații de disconfort și oboseală a picioarelor, îndepărtând senzația de picioare grele.
cedraflon pareri forum crema pentru picioare grele

Formula inovatoare a cremei Cedraflon include mentolul, care conferă o senzație rapidă de împrospătare, și tehnologia polimerică, care penetrează straturile superficiale ale epidermei, menținând un nivel avansat de hidratare și catifelare a pielii.

Servier a colaborat cu experți de top în produsele cosmetice franceze de lux, pentru a dezvolta noua cremă revigorantă pentru picioare, Cedraflon.

Este soluția care combină știința, cu experiența internațională pe care o are Servier în domeniul flebologiei, și luxul, cu know-how-ul din spatele marilor branduri cosmetice.

Datorită acțiunii sale triple și extrem de rapide – hidratare, împrospătare și ușurare, crema Cedraflon hidratează intens picioarele și le reenergizează, conferind o răcorire instantanee și o senzație de prospețime de durată. Crema este destinată tuturor tipurilor de piele, fiind adaptată pentru uzul zilnic.

Ingredientul de bază al Cedraflon este Lămâia de Corsica (Cedra), cultivată pe insula franceză cu același nume, în Marea Mediterană, fiind recunoscută și apreciată pentru proprietățile sale antioxidante, de tonifiere și revitalizare.

Timp de sute de ani, extractul de lămâie de Corsica a fost apreciat pentru proprietățile sale. Cedraflon este fabricat în Franța.

Formula inovatoare a Cedraflon include mentolul, care conferă o senzație rapidă de împrospătare, și tehnologia polimerică, care penetrează straturile superficiale ale epidermei, menținând un nivel avansat de hidratare și catifelare a pielii.
MAI POTI CITI