ALPECIN Hybrid pareri forumuri SAMPON pentru scalpul sensibil, cu mancarime si MATREATA

Parerea consumatorilor despre samponul ALPECIN Hybrid extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre alpecin hybrid catena, alpecin hybrid farmacia tei, alpecin double effect:

1. Pareri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Samponul ALPECIN Hybrid are o formulă cu acțiune blândă pentru scalp sensibil și uscat, cu prurit. Hidratează și calmează scalpul.

Prin acțiunea Alpecin Hybrid pot fi contracarate senzații cum ar fi: pruritul și mătreața uscată cauzate de un scalp uscat.
ALPECIN Hybrid pareri sampon forum par uscat cu matreata si mancarime

Parerea comentariilor despre Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo 250 ml

a) Utilitatea produsului: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu sampoanele Alpecin: 4,40 din 5

Ingredientul energizant din compozitia Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo reprezentat de cafeină stimulează rădăcinile firelor de păr și previne căderea părului din cauze ereditare.

Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo a fost creat ca o posibilă soluție a problemei reprezentate de prurit, uscăciune, roșeață sau senzație de „piele care ține” .

Șamponul Alpecin Hybrid curăță părul cu blândețe, hidratează și calmează scalpul. Mai mult decât atât, energizantul, reprezentat de cafeina din formula șamponului, stimulează rădăcinile. Aceasta fortifică rădăcinile părului și previne căderea sa din cauze ereditare.

Rezumat beneficii sampon Alpecin Hybrid
  • Tehnologia Alpecin Hybrid: delicat, dar eficient
  • Hidratează și calmează scalpul
  • Cafeina funcționează ca un energizant care ajută la prevenirea căderii părului din cauze ereditare
  • Se utilizează zilnic și se lasă să acționeze pe păr timp de 2 minute
  • Potrivit pentru mătreața uscată

Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo este adecvat unui scalp uscat ce asociază „scuame ucate”. Aceste scuame albe și fine sunt adesea însoțite de un scalp sensibil.

Formula delicată a șamponului din Hybrid Caffeine Shampoo hidratează scalpul uscat și sensibil, stimulând regenerarea sa.

Scuamele uscate și senzația neplăcută de mâncărime de la nivelul scalpului sunt astfel prevenite. În plus, complexul pe bază de cafeină previne căderea părului.

Mod de folosire Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo: Lăsați șamponul să acționeze pe scalp 2 minute, zilnic, interval de timp de la aplicare până la clătire.
MAI POTI CITI